tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post1398685349366538634..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Vijgen flaugnardeCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-23092646335914318572011-10-05T20:57:17.467+02:002011-10-05T20:57:17.467+02:00Hallo Caroline,
Ik heb met veel plezier dit recept...Hallo Caroline,<br />Ik heb met veel plezier dit receptje uitgetest. Bedankt voor de tip!<br />Het smaakte goed! Al vind ik gedroogde vijgen toch nog net wat lekkerder dan verse.Sweettflowerhttps://www.blogger.com/profile/01363927261751277503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-73442739735704948342010-09-20T12:52:11.959+02:002010-09-20T12:52:11.959+02:00Hallo Saskia,
Patentbloem is bloem gemaakt van tar...Hallo Saskia,<br />Patentbloem is bloem gemaakt van tarwe, maar fijner gemalen dan gewone bloem en vaak ook gezeefd.<br />Basterdsuiker bevat meer water dan kristalsuiker, daardoor klontert het ook sneller. Volgens mij is het ook iets minder zoet dan gewone suiker. Je hebt ook bruine basterdsuiker, daar is wat karamel aan toegevoegd.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-56358722591438364922010-09-20T12:01:55.949+02:002010-09-20T12:01:55.949+02:00Vraagje, wat is patentbloem? En wat is het verschi...Vraagje, wat is patentbloem? En wat is het verschil tussen basterdsuiker en gewone suiker? Ik heb nog niet zoveel bakervaring :).Saskiahttps://www.blogger.com/profile/00061713702192207117noreply@blogger.com