tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post2769336921350906787..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: PijnboompittentaartCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-48217995632417667922012-07-08T22:50:07.009+02:002012-07-08T22:50:07.009+02:00Nog nooit van gehoord!! Maar ik vind pijnboompitte...Nog nooit van gehoord!! Maar ik vind pijnboompitten ook heerlijk!Ellenhttps://www.blogger.com/profile/08146918768495137571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-45235078512406750042012-07-08T09:46:56.332+02:002012-07-08T09:46:56.332+02:00ga gelijk googlen :-)ga gelijk googlen :-)Martinehttp://duizenden1dag.blogspot.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-70225092890610848322012-07-08T09:46:24.826+02:002012-07-08T09:46:24.826+02:00Wat een mooie taart. Die ga ik ook eens maken. En ...Wat een mooie taart. Die ga ik ook eens maken. En van een pastryblender heb ik ook nog nooit gehoord, dus ik googlenMartinehttp://duizenden1dag.blogspot.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-79545335149758608992012-07-07T09:40:29.454+02:002012-07-07T09:40:29.454+02:00Als je overweegt een pastryblender aan te schaffen...Als je overweegt een pastryblender aan te schaffen, kies er dan een met stevige metalen strips i.p.v. metalen draden. De eerste zijn robuuster en snijden ook makkelijk door een klomp koude boter (zonder te verbuigen). Als je op PASTRYBLENDER googled en dan afbeeldingen kiest, zie je wel wat ik bedoel!Maykennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-9823983530496212882012-07-06T22:07:26.552+02:002012-07-06T22:07:26.552+02:00Hallo Mayken,
Ik had er nog nooit van gehoord, maa...Hallo Mayken,<br />Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ga er zeker een keer na kijken, lijkt me ideaal.<br />Bedankt voor je tip.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-26487953564548713562012-07-06T21:11:57.036+02:002012-07-06T21:11:57.036+02:00Caroline,
ik maak zandtaartdeeg altijd in een tam...Caroline,<br /><br />ik maak zandtaartdeeg altijd in een tamelijk lage, wijde kom met behulp van een pastryblender. Dat werkt erg snel (het deeg blijft dan ook koeler) en je handen blijven redelijk schoon.<br />Ik weet niet of jij al zo'n ding hebt, maar denk dat een pastryblender ook aan jou zeer goed besteed zal zijn!Maykennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-63290596032336595062012-07-06T16:15:00.180+02:002012-07-06T16:15:00.180+02:00Hij is erg lekker en niet tè zoet Els!Hij is erg lekker en niet tè zoet Els!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-62231959438447870062012-07-06T15:58:09.586+02:002012-07-06T15:58:09.586+02:00Ben ook dol op pijnboompitten! Deze taart gaat er ...Ben ook dol op pijnboompitten! Deze taart gaat er zeker een keer komen. Denk dat ik er meer mensen blij mee kan maken.Eetlusthttps://www.blogger.com/profile/05510546612768259153noreply@blogger.com