tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post3546609575740764394..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Rabarbertaart met meringueCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-89817453814981029402018-05-28T19:10:55.405+02:002018-05-28T19:10:55.405+02:00Hij was erg lekker, bedankt weer voor het recept!Hij was erg lekker, bedankt weer voor het recept!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-51355122231635375002018-05-23T08:15:07.105+02:002018-05-23T08:15:07.105+02:00Hallo Petra,
Ja hoor, je kunt gewoon amandelmeel g...Hallo Petra,<br />Ja hoor, je kunt gewoon amandelmeel gebruiken. Zelf maal ik mijn amandelen liever zelf, dan zit er meer smaak aan (er gaat veel smaak verloren als de amandelen al een tijd gemalen zijn ). Maar het is natuurlijk verder precies hetzelfde.<br />Veel succes met da taart. Groetjes, CaroineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-74319775257197697092018-05-22T10:58:18.831+02:002018-05-22T10:58:18.831+02:00Hoi Caroline,
Deze ga ik deze week maken, lijkt m...Hoi Caroline,<br /><br />Deze ga ik deze week maken, lijkt me erg lekker! Ik vroeg me alleen af of ik i.p.v. de geroosterde amandelen fijn te maken ook amandelmeel kan gebruiken (dat heb ik nog in huis namelijk), of zou dat toch een groot verschil in smaak geven denk je?<br /><br />Groeten,<br />PetraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-56819175660428370112012-09-09T14:22:56.335+02:002012-09-09T14:22:56.335+02:00Hallo Johanna,
Ik denk wel dat dat kan hoor. Ik zo...Hallo Johanna,<br />Ik denk wel dat dat kan hoor. Ik zou dan idd de meringue pas de volgende dag er op doen.<br />veel succes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-89576165428730086662012-09-09T13:53:34.662+02:002012-09-09T13:53:34.662+02:00Hoi Caroline,
Kan ik de taart ook een dag van te ...Hoi Caroline, <br />Kan ik de taart ook een dag van te voren maken? Of is het mogelijk om hem af te maken tot het schuim en dan de volgende dag alleen het schuim erop en in de oven? Ik wil iets met rabarber maken maar eigenlijk een dag van te voren. Johannahttps://www.blogger.com/profile/10006720768088098245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-12253555480855428112012-07-08T16:11:59.076+02:002012-07-08T16:11:59.076+02:00Terug van vakantie en zag gelijk deze taart op jou...Terug van vakantie en zag gelijk deze taart op jou blog. Wij vonden hem heerlijk, de kinderen vonden de rababer iets te zuur. Dus de volgende keer iets meer suiker toevoegen voor hun. De volgende dag was hij nog lekkerder. Aparte combinatie.Bedankt voor je recept.<br /><br />Groetjes SylviaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-67473144581751823332012-06-26T21:40:23.364+02:002012-06-26T21:40:23.364+02:00Hij was heerlijk!Hij was heerlijk!judithnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-85616557506458819832012-06-21T10:18:19.602+02:002012-06-21T10:18:19.602+02:00Hallo Judith,
Bij mij was 15 min. genoeg. Het word...Hallo Judith,<br />Bij mij was 15 min. genoeg. Het wordt natuurlijk niet zo hard als bij meringueschuimpjes of een pavlova. Maar er moet een bruin korstje op zitten net als bij een lemon meringue pie.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-50050079723989337822012-06-21T09:34:20.866+02:002012-06-21T09:34:20.866+02:00Ha Caroline,
Wordt de meringue hard in een kwartie...Ha Caroline,<br />Wordt de meringue hard in een kwartier, of moet ik hem dan toch langer in de oven doen?<br />Hij ziet er heerlijk uit!<br />Groetjes!<br />JudithJudithnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-73899000600912005442012-06-19T22:20:35.222+02:002012-06-19T22:20:35.222+02:00@Esther, wat is ie lekker hè! Leuk dat het blijven...@Esther, wat is ie lekker hè! Leuk dat het blijvend op de kaart blijft. Bij ons gaat hij ook zeker ieder jaar gemaakt worden.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-47759093972592439052012-06-19T21:46:57.916+02:002012-06-19T21:46:57.916+02:00Caroline ,ik heb vandaag de rababertaart gemaakt v...Caroline ,ik heb vandaag de rababertaart gemaakt voor in de theetuin. Hij is erg lekker!!!! Deze blijft in het assortiment als het rababertijd is. En ik ga zeker ook nog wat invriezen.dank je voor de tip. <br />Esther.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-82445122063489957492012-06-19T17:37:19.803+02:002012-06-19T17:37:19.803+02:00Op zoek naar een lekker rabarberrecept voor de laa...Op zoek naar een lekker rabarberrecept voor de laatste rabarberstelen, kwam ik op je blog terecht. mmmh, wat ziet dat er allemaal lekker uit, joh. Deze taart en de crumble ga ik van de week zeker eens uitproberen!Je@nethttps://www.blogger.com/profile/08371623562338639409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-32577910533857810022012-06-19T16:49:54.136+02:002012-06-19T16:49:54.136+02:00:) Ik heb gelukkig wel rabarber ingevroren.
Deze t...:) Ik heb gelukkig wel rabarber ingevroren.<br />Deze taart lijkt me ook heel erg lekker! Maar ja, ik vind alle met rabarber lekker.<br />Die crumble ziet er ook goed uit.Eshttps://www.blogger.com/profile/03517802501797590178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-86620125921617923712012-06-18T10:32:12.902+02:002012-06-18T10:32:12.902+02:00@Mayken, bedankt voor de tip, nog niet aangedacht....@Mayken, bedankt voor de tip, nog niet aangedacht.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-43796600046346975942012-06-18T10:21:23.290+02:002012-06-18T10:21:23.290+02:00Jullie weten toch wel dat je rabarber prima kunt i...Jullie weten toch wel dat je rabarber prima kunt invriezen?<br />Wassen en drogen, in stukjes snijden en in goede vrieszakken stoppen.Maykennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-85033280943493442362012-06-18T08:37:46.082+02:002012-06-18T08:37:46.082+02:00Mmm, lekker, die rabarber met die meringue en aman...Mmm, lekker, die rabarber met die meringue en amandelen samen, dat kan alleen maar lekker zijn!Marianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-52545209736703270752012-06-17T14:40:49.967+02:002012-06-17T14:40:49.967+02:00Vind 't ook jammer dat het rabarberseizoen maa...Vind 't ook jammer dat het rabarberseizoen maar zo kort is, maar misschien is 't daarom ook wel zo lekker!Kelly @ Kell's Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/03554239781294712529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-36704595109103141292012-06-17T14:28:17.585+02:002012-06-17T14:28:17.585+02:00Caroline, I am happy to see you enjoyed the Rhubar...Caroline, I am happy to see you enjoyed the Rhubarb Cake, too.<br />Greetings from Colorado.<br />KirstenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-78723563361500278652012-06-17T13:32:51.300+02:002012-06-17T13:32:51.300+02:00Hoewel ik helemaal niet zo'n erge zoetekauw be...Hoewel ik helemaal niet zo'n erge zoetekauw ben, heb ik nu al een aantal dagen vreselijke trek in iets .... hmm, zoets, maar wel fris. En dan kom jij voorbij met deze appetijtelijke taart. Tis bijna niet eerlijk. En o, ik ben verliefd op die schattige vorkjes van je.Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-11379127145504313562012-06-17T11:44:52.943+02:002012-06-17T11:44:52.943+02:00@Fatima, inderdaad de rabarbertijd is bijna voorbi...@Fatima, inderdaad de rabarbertijd is bijna voorbij. Jammer, want het is zo lekker. Mijn appeltaart met meringue daarvan ging de meringue ook de volledige tijd in de oven. Als het te bruin wordt afdekken met aluminiumfolie. Succes, groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-3629827271815554812012-06-17T11:02:27.488+02:002012-06-17T11:02:27.488+02:00Lekker!
we dachten beide zeker nog even iets met r...Lekker!<br />we dachten beide zeker nog even iets met rabarber te plaatsen voordat de officiele rabartijd voorbij is.<br /><br />Klinkt en ziet eruit als een lekkere taart. Ik wou binnenkort ook een recept met schuim proberen, alleen moet in dat recept het schuim vanaf het begin meegebakken worden.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00894430550315782943noreply@blogger.com