tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post3610493396407894564..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Witte chocolade panna cotta met lemoncurdCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-24524656570759602262015-01-31T11:28:49.134+01:002015-01-31T11:28:49.134+01:00Gisteren dit recept geprobeerd. 1,5 blaadje gelati...Gisteren dit recept geprobeerd. 1,5 blaadje gelatine is niet genoeg, ik heb het vandaag opnieuw gedaan met 2.5 blaadjes en dat is beterAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-54369213616695905112013-12-24T15:33:14.286+01:002013-12-24T15:33:14.286+01:00bedankt voor je antwoord,
groeten Fatimabedankt voor je antwoord,<br /><br />groeten FatimaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-70125504613981236872013-12-24T11:22:55.621+01:002013-12-24T11:22:55.621+01:00Hallo Fatima,
Zelf heb ik geen ervaring met agar a...Hallo Fatima,<br />Zelf heb ik geen ervaring met agar agar. Maar dit kun je best een dag van tevoren maken maken. Als het een beetje loopt, is het niet erg in die glaasjes.Ik zou wel de lemoncurd er pas vlak voor het serveren opleggen.<br />groeten CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-46094270735747761122013-12-24T11:16:02.149+01:002013-12-24T11:16:02.149+01:00Dag Caroline,
Heb een vraagje hoelang op voorhand...Dag Caroline,<br /><br />Heb een vraagje hoelang op voorhand kan je deze panna cotta maken? Blijkbaar kan het dessert wat lopend worden door de agar agar! Klop dit?<br /><br />groetjes <br /><br />FatimaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-39456217705772062932013-02-26T15:30:55.813+01:002013-02-26T15:30:55.813+01:00Oke dank je! Vanavond ga ik het op de kookclub uit...Oke dank je! Vanavond ga ik het op de kookclub uitproberen,ben benieuwd!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-38683494236264148002013-02-26T10:33:37.421+01:002013-02-26T10:33:37.421+01:00@anoniem, inderdaad dat is het zelfde!@anoniem, inderdaad dat is het zelfde!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-45135829482222438342013-02-26T10:31:45.668+01:002013-02-26T10:31:45.668+01:00Vanilliepeul, is dat hetzelfde als een vanillestok...Vanilliepeul, is dat hetzelfde als een vanillestokje?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-48643099498695011792013-02-18T21:06:35.849+01:002013-02-18T21:06:35.849+01:00Wat leuk, hij staat hier al maaanden op m'n li...Wat leuk, hij staat hier al maaanden op m'n lijstje! Fijn dat je 'm al voorgeproefd heb, dan weet ik zeker dat 't hier gemaakt gaat woerden!Judithhttp://judith.janjaapvandijk.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-55524390773811613952013-02-17T19:07:01.849+01:002013-02-17T19:07:01.849+01:00Bijzonder met paprika ;) ik dacht eerst dat je een...Bijzonder met paprika ;) ik dacht eerst dat je een foutje in je titel had, ik dacht dat het sinaasappel curd moest zijn hahaUit Paulines keukenhttps://www.blogger.com/profile/04242134434733451994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-19150145266069386792013-02-17T13:28:51.849+01:002013-02-17T13:28:51.849+01:00Ongelooflijk hoe een paprika in een dessert verwer...Ongelooflijk hoe een paprika in een dessert verwerkt kan worden, zeg! Heel origineel.Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-37050312623501235792013-02-17T08:41:46.004+01:002013-02-17T08:41:46.004+01:00Ziet er prachtig uit. Wat een leuk idee met die pa...Ziet er prachtig uit. Wat een leuk idee met die paprika!Karin - The F Girlhttp://www.the-f-girl.comnoreply@blogger.com