tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post4364681859650394645..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Bramentaart met honing en mascarponeCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-85813538006170525092017-08-15T07:31:28.126+02:002017-08-15T07:31:28.126+02:00Een erg lekkere taart. De visite vond deze taart o...Een erg lekkere taart. De visite vond deze taart ook top. Met bramen uit eigen tuin. Nina Hobbysitehttps://www.blogger.com/profile/13440298218197897864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-15239868346028687212016-06-02T09:16:40.305+02:002016-06-02T09:16:40.305+02:00Dank voor je reactie Onno. Deze is inderdaad héérl...Dank voor je reactie Onno. Deze is inderdaad héérlijk, ik moet de taart zelf ook maar weer eens snel maken.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-27914181935776607362016-06-01T12:44:46.205+02:002016-06-01T12:44:46.205+02:00Hallo Caroline,
Deze taart stond al even op mijn ...Hallo Caroline,<br /><br />Deze taart stond al even op mijn to-do lijstje.<br />Heb hem dus gemaakt en moet zeggen dat het een heerlijke taart is!<br /><br />Bedankt voor het delen van dit recept :-)<br /><br /><br />Groet, OnnoOnnonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-88990088186407593172015-01-14T14:55:55.349+01:002015-01-14T14:55:55.349+01:00Dank voor je reactie! Klopt dat het nu ook niet ec...Dank voor je reactie! Klopt dat het nu ook niet echt het seizoen is voor aardbeien, maar ...ik zag ze bij AH staan, niet goedkoop, maar voor een x moet kunnen. Het is eigenlijk meer appeltaartweer in januari ;), maar hij zag er zo lekker uit...<br /><br />Groeten,<br />Melindacrochetcookingandmorehttps://www.blogger.com/profile/16100961969865583629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-2297870736571268792015-01-14T14:13:53.854+01:002015-01-14T14:13:53.854+01:00Hallo Melinda, Het kan allebei; de banketbakkersoo...Hallo Melinda, Het kan allebei; de banketbakkersoom of het recept hierboven. Aaardbeien zijn nu ook niet echt in het seizoen. Ik zou de taart wel even een uurtje in de koelkast zetten om op te stijven. Je zou de mascarponeroom er ook vanavond op kunnen doen en de aardbeien pas morgenochtend.<br />Fijne verjaardag en succes met bakken.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-54750040482966710762015-01-14T13:15:38.331+01:002015-01-14T13:15:38.331+01:00Hallo Caroline,
Wat ziet die taart er heerlijk ui...Hallo Caroline,<br /><br />Wat ziet die taart er heerlijk uit! Ik ben morgen jarig, was op zoek op pinterest naar een lekkere taart en kwam deze tegen. Ik ga hem bakken! Omdat er nu niet echt bramen zijn, wilde ik hem met aardbeien doen. Adviseer je dan de banketbakkersroom of toch de zure room met mascarpone?? En als ik dat er morgenochtend op doe, heeft hij dan nog tijd nodig om op te stijven of kan ik het daarom beter vanavond al op doen?<br />Ik hoop dat je reageert!<br /><br />Groetjes Melindacrochetcookingandmorehttps://www.blogger.com/profile/16100961969865583629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-42894750243909762722014-06-19T16:31:35.848+02:002014-06-19T16:31:35.848+02:00Klinkt ook lekker Sylvia, deze bodem is natuurlijk...Klinkt ook lekker Sylvia, deze bodem is natuurlijk heel geschikt om mee te variëren!<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-43764954300033644192014-06-18T20:52:06.233+02:002014-06-18T20:52:06.233+02:00hoi Caroline,
Lekker he,ik heb acacia honing met ...hoi Caroline,<br /><br />Lekker he,ik heb acacia honing met vanille smaak gebruikt. Als vruchten heb ik vers roodfruit gebruikt.<br />Makkelijk te maken en heerlijk van smaak.<br /><br />groetjes SylviaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-69471903544107526582014-06-18T16:40:41.489+02:002014-06-18T16:40:41.489+02:00Hoi Caroline, ik heb afgelopen zondag de versie me...Hoi Caroline, ik heb afgelopen zondag de versie met banketbakkersroom en aardbeien gemaakt! Heerlijk!! Staat nu echt bovenaan mijn favorietenlijstje!:)<br />Dus, zeker het proberen waard!<br /><br />Deze versie hoop ik over 2 weken voor mijn verjaardag te maken, lijkt me namelijk ook heerlijk.<br /><br />Groetjes, LydiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-70301126951632656902014-06-17T09:53:25.541+02:002014-06-17T09:53:25.541+02:00Hallo Annemiek,
Ik heb het nog even nagekeken, maa...Hallo Annemiek,<br />Ik heb het nog even nagekeken, maar er staat toch echt alleen citroenrasp bij de aardbeiensloffen,dus dat heb ik gedaan en de bodem was prima gelukt. Er gaat eigenlijk nooit sap in een deegbodem.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-38137799794245859602014-06-16T10:15:04.064+02:002014-06-16T10:15:04.064+02:00Ziet er heerlijk uit Caroline. De aardbeienslof di...Ziet er heerlijk uit Caroline. De aardbeienslof die je beschrijft staat ook in het boek van Rutger. Die hebben wij namelijk voor vaderdag gebakken; heerlijk (NB: in het recept staat 0,5 citroen, rasp; hiermee bedoelt hij de rasp én het sap van een halve citroen. Dit zul jij wellicht wel begrijpen maar bij ons was het deeg daarom eerst mislukt; hadden alleen de rasp gedaan :-))<br /><br />Groet,<br />AnnemiekAnnemiekhttps://www.blogger.com/profile/00311319226422461565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-34575092404025539632014-06-16T10:12:03.504+02:002014-06-16T10:12:03.504+02:00ziet erg erg lekker en leuk uit ik ga het zeker ee...ziet erg erg lekker en leuk uit ik ga het zeker een keer proberen!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11480579976599418570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-48723964189164492432014-06-16T08:25:52.157+02:002014-06-16T08:25:52.157+02:00Mooie taart! Ziet er lekker uit
http://tastinglif...Mooie taart! Ziet er lekker uit<br /><br />http://tastinglifestyle.blogspot.beAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07577265331125944347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-79493550963617870382014-06-15T22:15:13.369+02:002014-06-15T22:15:13.369+02:00Hij is prachtig geworden Caroline !Hij is prachtig geworden Caroline !Annethttps://www.blogger.com/profile/04947524100079187532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-88875230079249146282014-06-15T13:19:45.249+02:002014-06-15T13:19:45.249+02:00Zure room staat gewoon bij AH in de koeling naast ...Zure room staat gewoon bij AH in de koeling naast de slagroom en de crème fraîche! Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-64441612723601411202014-06-15T13:07:05.148+02:002014-06-15T13:07:05.148+02:00Ziet er weer prachtig uit, zeg!
Dit lijkt me inder...Ziet er weer prachtig uit, zeg!<br />Dit lijkt me inderdaad een taart die je lekker kunt combineren met ander fruit.En de bodem is ook goed te doen voor een beginnende bakker : )<br />Kun je uitleggen wat Rutger bedoelt met zure room. Is dat verkrijgbaar bij de AH?Anonymousnoreply@blogger.com