tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post4935857646665125452..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Bavarois van mokkatiramisùCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-91492342728541893272016-02-23T21:53:47.309+01:002016-02-23T21:53:47.309+01:00gemaakt voor gasten heerlijk van smaak, weer eens ...gemaakt voor gasten heerlijk van smaak, weer eens wat anders!!<br /><br />MarrianAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-77248103254796437992015-08-28T09:37:09.689+02:002015-08-28T09:37:09.689+02:00uw excuses zijn aanvaard :)
ik woon in het buitenl...uw excuses zijn aanvaard :)<br />ik woon in het buitenland en gelatine van Dr. Oetker is hier niet te koop, verschillende gekleurde gelatines kan je hier in alle winkels vinden maar de witte gelatine is moeilijker te vinden. Jammer dat Janneke Philippi geen duidelijker specificaties geeft in haar boek....<br />warme groet!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-2156980601414747922015-08-23T09:20:41.217+02:002015-08-23T09:20:41.217+02:00Hallo Anoniem,
Hier in de supermarkt verkopen ze a...Hallo Anoniem,<br />Hier in de supermarkt verkopen ze alleen maar gelatine van Dr. Oetker en daar staat precies op hoeveel gelatine je moet gebruiken op de hoeveelheid vocht die je gebruikt. Ook in het boek van Janneke Philippi staat dat je voor dit recept 3 blaadjes gelatine gebruikt, zonder gewicht erbij.<br />Mijn excuses als ik een beetje geïrriteerd over kom, maar dat komt ook omdat ik er niet van houd dat er anoniem vragen gesteld worden.<br />Met vriendelijke groet, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-28712653580788837652015-08-22T13:28:04.866+02:002015-08-22T13:28:04.866+02:00zo, ik kan er dus van uit gaan dat je de gelatineb...zo, ik kan er dus van uit gaan dat je de gelatineblaadjes van Dr. Oetker gebruikt hebt... Er bestaan namelijk gelatineblaadjes van 1 gram tot en met 3,5 gram dus het is wel degelijk de moeite om te weten welke blaadjes er in het recept gebruikt zijn. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-34466766643794553352015-08-20T07:55:51.624+02:002015-08-20T07:55:51.624+02:001x gelatineblaadjes intikken bij google en je hebt...1x gelatineblaadjes intikken bij google en je hebt dit resultaat:<br /><br />http://www.oetker.nl/nl-nl/onze-producten/bakingredienten/gelatine.html<br /><br />of dit:<br />http://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2014/11/gelatine-blaadjes-vs-gelatine-poeder.html<br />Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-33591915039092722292015-08-19T17:36:57.611+02:002015-08-19T17:36:57.611+02:00bedankt voor de snelle reactie maar vooraleer ik v...bedankt voor de snelle reactie maar vooraleer ik via Google de berekening kan opzoeken, heb ik wel het gewicht van de gelatineblaadjes nodig want die bestaan in verschillende gewichten... <br />daarom eerst mijn vraag aan jou :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-42503566188259289092015-08-19T16:19:16.149+02:002015-08-19T16:19:16.149+02:00@anoniem, dat kun je zelf allemaal op zoeken via g...@anoniem, dat kun je zelf allemaal op zoeken via google. Dat zou ik ook moeten doen als ik je antwoord geef! Google is your friend!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-62174851682536492912015-08-19T15:54:54.122+02:002015-08-19T15:54:54.122+02:00hoeveel gram gelatinepoeder is dat omgerekend? of ...hoeveel gram gelatinepoeder is dat omgerekend? of hoeveel gram weegt elk gelatineblaadje om dit te kunnen omrekenen naar het aantal gram poeder? alvast bedankt! ik heb alle ingrediënten in huis en wil dit recept wel eens uitproberen als alternatief voor tiramisù :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-10489938070835057672014-05-01T08:12:06.534+02:002014-05-01T08:12:06.534+02:00@Sydney, dank voor je compliment. Volgende keer ie...@Sydney, dank voor je compliment. Volgende keer iets meer suiker toevoegen. Ik ben zelf ook een zoetekauw maar vond het toch zoet genoeg.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-23331115135853795922014-04-30T15:01:14.205+02:002014-04-30T15:01:14.205+02:00ik heb inmiddels al een hoop tiramisu recepten uit...ik heb inmiddels al een hoop tiramisu recepten uitgeprobeerd maar deze is wel echt ontzettend lekker! <br />'mag iets zoeter' kreeg ik te horen al vond ik dat zelf niet nodig.<br />(ja het zijn hele erge zoetekauwen bij mij thuis :-))<br /><br />En wat zien je foto's er altijd zo chique uit!<br /><br />Sydneynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-2687576497734358112013-12-26T11:51:00.314+01:002013-12-26T11:51:00.314+01:00@Judith, fijn om te horen!@Judith, fijn om te horen!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-16858229119926630752013-12-25T20:36:12.244+01:002013-12-25T20:36:12.244+01:00Wij hebben deze vandaag gegeten, vonden hem heerli...Wij hebben deze vandaag gegeten, vonden hem heerlijk:)!Judithnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-71217298666987991442013-11-11T13:44:56.338+01:002013-11-11T13:44:56.338+01:00@Lieve, dank je wel en dat wordt smullen straks!@Lieve, dank je wel en dat wordt smullen straks!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-31372088887954201432013-11-11T10:35:47.666+01:002013-11-11T10:35:47.666+01:00Ik heb hem net gemaakt, de smaak is al super! Nu 4...Ik heb hem net gemaakt, de smaak is al super! Nu 4 uur wachten, dat is het moeilijkste! Ik heb uw blog pas enkele weken geleden ontdekt en heb ondertussen al verschillende desserts klaargemaakt, allemaal superlekker en met heel duidelijke recepten. Een dikke proficiat hiervoor en aan uw echtgenoot voor de mooie foto's!Lievehttps://www.blogger.com/profile/05744033592269678978noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-1463074620377563512013-10-14T12:14:22.026+02:002013-10-14T12:14:22.026+02:00Idd, met dit kom je wat origineler uit de hoek! Ik...Idd, met dit kom je wat origineler uit de hoek! Ik zag de citroentiramisu vanochtend, die wil ik ook wel eens proberen. Even wachten tot er weer eens een gelegenheid is, want ik maak niet elk weekend van die caloriebommetjes...Annoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-85278250824715795612013-10-14T10:11:19.679+02:002013-10-14T10:11:19.679+02:00@An, ik snap wat je bedoelt, maar je wilt je gaste...@An, ik snap wat je bedoelt, maar je wilt je gasten wel eens iets anders voorzetten dan die eeuwige tiramisu, hoe lekker die ook is. En deze presentatie is erg mooi. Heb je de citroentiramisu al geprobeerd. Ook ontzettend lekker!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-77687248339719731322013-10-14T09:06:43.313+02:002013-10-14T09:06:43.313+02:00Ik heb hem dit weekend gemaakt. Was mooi gelukt en...Ik heb hem dit weekend gemaakt. Was mooi gelukt en viel goed in de smaak. Ikzelf geef toch de voorkeur aan een klassieke tiramisu, maar dit presenteert wel mooier. Bedankt voor je recept!Annoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-87686364195489597392013-10-12T08:45:59.664+02:002013-10-12T08:45:59.664+02:00Wat een prachtig dessert!! Wat een prachtig dessert!! Marjanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-59126427987635245372013-10-11T14:29:19.809+02:002013-10-11T14:29:19.809+02:00Dit recept is voor 8 - 10 personen. Maar met z'...Dit recept is voor 8 - 10 personen. Maar met z'm zessen eet je het ook op. Je kunt het trouwens makkelijk bewaren in de koelkast en de volgende dag is het ook nog erg lekker! ;-)Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-29204747545716175552013-10-11T10:25:27.742+02:002013-10-11T10:25:27.742+02:00Ik wil dit recept dit weekend eens proberen. Voor ...Ik wil dit recept dit weekend eens proberen. Voor hoeveel personen is dit?Annoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-6754484605928617272013-10-09T20:55:44.953+02:002013-10-09T20:55:44.953+02:00Nee, omdat we geen varkensvlees of afgeleiden daar...Nee, omdat we geen varkensvlees of afgeleiden daarvan (zoals gelatine) eten. Maar inderdaad, agar agar schijnt een soort vegetarische gelatine te zijn. Heb het nog nooit gebruikt, toch een proberen. Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-7452424059961880262013-10-09T10:00:05.673+02:002013-10-09T10:00:05.673+02:00@Eslem,is dat omdat je vegetariër bent? Want dan i...@Eslem,is dat omdat je vegetariër bent? Want dan is er wel een alternatief agar-agar, heet dat geloof ik.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-31936236540392722352013-10-09T09:54:11.660+02:002013-10-09T09:54:11.660+02:00Lijkt me heerlijk! Jammer dat er gelatine doorheen...Lijkt me heerlijk! Jammer dat er gelatine doorheen moet :-). Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-28368934325675757422013-10-09T09:02:23.939+02:002013-10-09T09:02:23.939+02:00Sorry, ik was het vergeten en heb het nu aangepast...Sorry, ik was het vergeten en heb het nu aangepast!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-30567411089692801742013-10-09T08:55:11.908+02:002013-10-09T08:55:11.908+02:00Dat ziet er erg lekker uit, zou je misschien nog a...Dat ziet er erg lekker uit, zou je misschien nog aan kunnen geven hoeveel slagroom je gebruikt hebt? Alvast bedankt.Anonymousnoreply@blogger.com