tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post6990164816124367532..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Frikadel pan (mild gekruide gehakt-ovenschotel)Caroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-76706311071427084022017-01-18T11:46:45.165+01:002017-01-18T11:46:45.165+01:00een recept dat het bij mij altijd goed doet heb ik...een recept dat het bij mij altijd goed doet heb ik uit 'Indisch Kook- en leesboek' van Hilbert.<br />het heet Perkedel Pan. Verhouding gehakt en aardappel is half om half, dus voor een pond gehakt een pond aardappel (gekookt - liefst niet al te fijn prakken) mengen met een losgeklopt ei dan wordt er ui, knoflook, peper, zout, nootmuskaat ( ik doe piment!) door de brei nog een flinke klont roomboter en een scheut bouillon er door en een scheut ketjap. Garen in de oven. Paulhttps://www.blogger.com/profile/11576872518314260981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-14290952642885817102014-08-20T23:06:44.613+02:002014-08-20T23:06:44.613+02:00Dit was echt lekker! En ik denk dat er makkelijk e...Dit was echt lekker! En ik denk dat er makkelijk een italiaanse en mexicaanse versie van te maken is.Anonymousnoreply@blogger.com