tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post1617839003913872465..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Rigatoni met gehakt en tomaten-gorgonzolasausCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-3215548075270144732015-11-10T11:47:58.242+01:002015-11-10T11:47:58.242+01:00Dankjewel Petra voor je compliment!Dankjewel Petra voor je compliment!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-34605934495251634432015-11-10T08:51:36.272+01:002015-11-10T08:51:36.272+01:00Wat heb je een heerlijk blog! De recepten lijken m...Wat heb je een heerlijk blog! De recepten lijken me heerlijk maar de foto's van je man zijn ook echt prachtig! Groetjes van PetraPetrahttps://www.blogger.com/profile/15724950286253736946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-13060569452532542572015-11-08T19:18:20.486+01:002015-11-08T19:18:20.486+01:00O ja, die is héérlijk Hester!
groetjes, CarolineO ja, die is héérlijk Hester!<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-7877681664531069712015-11-08T18:22:38.600+01:002015-11-08T18:22:38.600+01:00Ik heb net een oud recept van je blog gemaakt (htt...Ik heb net een oud recept van je blog gemaakt (http://carolinebrouwer.blogspot.nl/2014/10/pompoen-met-chiliyoghurt-en.html). Superlekker! Bedankt voor het delen.<br /><br />HesterHesternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-75191558757146866752015-10-21T21:22:31.368+02:002015-10-21T21:22:31.368+02:00De gangster Al Capone liep eens brutaal en bozig d...De gangster Al Capone liep eens brutaal en bozig de keuken van een Italiaans toprestaurant in Chicago binnen. Omstandig legde hij de daar aanwezige koks de 'great secret of the Italian kitchen' uit. Dat is een toefje, misschien niet meer dan een mespunt suiker als de tomaten wrang smaken. Een korrel teveel en de saus is gewoonweg zoet en je kan het weggooien. Subtiliteit in deze is alles. Dat gezegd hebbende, deze saus gemaakt met stilton en een goede bio-gehakt, gekruid met wat harissa voor de kick. Heerlijk recept dat een mens nooit mag vergeten. Thanks Caroline!Yves van Gelrehttps://www.blogger.com/profile/17300107848379229027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-31224616250691481942015-10-18T08:27:07.095+02:002015-10-18T08:27:07.095+02:00Dank voor je reactie Marja. Ik had hetzelfde idee ...Dank voor je reactie Marja. Ik had hetzelfde idee om de volgende keer de gehakt weg te laten!<br />groeten CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-31129981423967067212015-10-17T19:11:34.604+02:002015-10-17T19:11:34.604+02:00Hallo Caroline,
Wij hebben heerlijk gegeten vanavo...Hallo Caroline,<br />Wij hebben heerlijk gegeten vanavond ! De saus is erg lekker van smaak en volgende keer laat ik de gehakt achterwege, nog lekkerder denk ik.<br />Bedankt voor het delen<br />Groetjes MarjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-3398953184487612272015-10-17T15:57:30.205+02:002015-10-17T15:57:30.205+02:00Hallo Caroline, dit is een zalig lekker sausje ! I...Hallo Caroline, dit is een zalig lekker sausje ! Ik maakte er mijn eigen vegetarische versie van, zonder gehakt maar met peterseliewortel en courgette. Groetjes, PeggyPeggy's Pastimehttp://peggyspastimeblogspot.benoreply@blogger.com