tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post4431022904907624831..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Wortelcake met kaneelglazuurCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-6035634027708164772020-05-31T10:45:05.999+02:002020-05-31T10:45:05.999+02:00Het blijft de lekkerste wortel cake ooit.. Bedankt...Het blijft de lekkerste wortel cake ooit.. Bedankt voor het recept! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05767621344503985816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-10765716377417813982017-06-29T19:56:11.906+02:002017-06-29T19:56:11.906+02:00Ik heb volkorenspelt meel gebruikt.
Prima resulta...Ik heb volkorenspelt meel gebruikt. <br />Prima resultaat. <br />Heb cupcake vormpjes ipv cakeblik. <br />1/3 minder suiker is ook OKAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08116806579393719168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-45141527893816102902017-03-02T11:41:32.852+01:002017-03-02T11:41:32.852+01:00Dank voor je reactie Mirjam. Heb je de worteltaart...Dank voor je reactie Mirjam. Heb je de worteltaart van Ottolenghi ook al gemaakt? Ook ontzetten lekker!<br />Groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-19195051932889425962017-03-01T18:43:29.715+01:002017-03-01T18:43:29.715+01:00Gisteren de worteltaart gemaakt en hij is inderdaa...Gisteren de worteltaart gemaakt en hij is inderdaad heerlijk. Ik had donkerbruine basterdsuiker, ook prima. En las pas aan het eind dat de topping iets te veel was.... helemaal waar! :-) Nu nog een halve cake over maar dat gaat ook niet lang meer duren. Bedankt voor het goeie recept!Mirjamhttps://www.blogger.com/profile/07520123228468976514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-81101618431060003992016-09-23T11:34:10.807+02:002016-09-23T11:34:10.807+02:00Fijn om te horen Rianne! Deze is inderdaad ook hee...Fijn om te horen Rianne! Deze is inderdaad ook heerlijk. Heb je de worteltaart van Ottolenghi al geprobeerd? Ook super lekker!<br />Groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-26516330488129151872016-09-22T20:53:02.667+02:002016-09-22T20:53:02.667+02:00Hij was heerlijk hoor caroline. En echt super smeu...Hij was heerlijk hoor caroline. En echt super smeuiig! (Met de volkoren meel) <br />Ik ben geen echte worteltaartkenner maar deze is goedgekeurd, ook door de rest van de familie:-)Riannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-52656636789181493172016-09-15T22:07:36.576+02:002016-09-15T22:07:36.576+02:00Nee hij ziet er ook heerlijk smeuiig uit hoor!
Ma...Nee hij ziet er ook heerlijk smeuiig uit hoor! <br />Maar was een gedachte wat opkwam want volkoren brood is wel droger dan tarwebrood.Riannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-71467263148043213852016-09-14T09:28:40.507+02:002016-09-14T09:28:40.507+02:00De cake is echt niet droog Rianne, maar als jij he...De cake is echt niet droog Rianne, maar als jij het wilt kun je het volkorenmeel natuurlijk vervangen door zelfrijzend bakmeel.Volkoren brood is toch ook niet droog? Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-3394031477923274252016-09-12T16:55:30.536+02:002016-09-12T16:55:30.536+02:00Waarom eigenlijk niet gewoon alleen zelfrijzendbak...Waarom eigenlijk niet gewoon alleen zelfrijzendbakmeel ipv de volkoren variant erbij? Met volkoren wordt het toch wat droger?Riannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-65013574547633676232015-11-18T10:31:52.212+01:002015-11-18T10:31:52.212+01:00Dit is de lekkerste wortelcake die ik ooit gemaakt...Dit is de lekkerste wortelcake die ik ooit gemaakt heb. Waarom zou je de basterdsuiker willen vervangen? Je leest de laatste tijd steeds meer dat al die andere suikers echt niet beter zijn dat gewone suikers.Ik heb er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik denk wel dat je ze in een muffinvorm kunt maken, maar dan ,moet je wel de oventijd aanpasse (verkorten).<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-56007805359716733332015-11-17T17:17:13.804+01:002015-11-17T17:17:13.804+01:00Hallo Carolien,
Wat lijkt me dit een heerlijke ca...Hallo Carolien,<br /><br />Wat lijkt me dit een heerlijke cake!<br />Zou ik de basterdsuiker ook kunnen vervangen door palmsuiker?<br />En denk je dat ik er ook kleine cakejes van kan maken in een muffinvorm?<br /><br />Alvast bedankt voor je reactie!<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-35667599362358949802013-08-10T21:42:40.934+02:002013-08-10T21:42:40.934+02:00@Mayken, ik twijfel toch een beetje, het is zo lan...@Mayken, ik twijfel toch een beetje, het is zo lang gleden of ik toch niet mijn kleinere cakeblik heb gebruikt.<br />Ik geloof het wel. Heb je een kleiner blik, zou ik die nemen.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-42843818399144525682013-08-10T21:37:14.605+02:002013-08-10T21:37:14.605+02:00Hallo Mayken,
Mijn cakeblik was 30 cm lang en 13 c...Hallo Mayken,<br />Mijn cakeblik was 30 cm lang en 13 cm breed. Erg lekker deze cake. Ik heb ook nog een worteltaart van Ottolenghi staan en die is ook super!<br />Allebei zijn ze goed hoor.<br />groeten en succes met bakken. <br />CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-59366731241560299332013-08-10T21:15:31.911+02:002013-08-10T21:15:31.911+02:00Hallo Caroline,
mijn dochter is net terug uit Eng...Hallo Caroline,<br /><br />mijn dochter is net terug uit Engeland waar ze een erg lekkere carrotcake heeft gegeten: voor mij een uitdaging om iets soortgelijks te fabriceren! Deze wil ik als eerste eens proberen. Kun je me vertellen wat de inhoud van je cakeblik hiervoor was?<br /><br />MaykenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-72571411672443288032013-02-19T21:45:19.041+01:002013-02-19T21:45:19.041+01:00Hallo Sylvia,
Deze is inderdaad erg lekker. Heb je...Hallo Sylvia,<br />Deze is inderdaad erg lekker. Heb je de worteltaart van Ottolenghi eigenlijk ook al gemaakt. Die is ook ontzettend lekker.<br />groeten,CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-90001739330745421102013-02-19T21:28:26.909+01:002013-02-19T21:28:26.909+01:00Hoi Caroline,
Gisteren deze cake gemaakt. Hij was...Hoi Caroline,<br /><br />Gisteren deze cake gemaakt. Hij was prachtig van structuur. Lekker luchtig en sappig. De topping smaakte prima!<br /><br />Groetjes SylviaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-39435056735574734212012-09-11T09:45:45.104+02:002012-09-11T09:45:45.104+02:00Goedemorgen Caroline, ik zag het recept van Ottole...Goedemorgen Caroline, ik zag het recept van Ottolenghi, klinkt ook erg goed. Ik maak ze allebei wel. Ik heb ook de worteltaart van jamie Oliver gemaakt met de eiwitten apart en die was heel hoog geworden. Ik zag het al aan het vorkje bij je foto dat de cake niet hoog is, maar wel heerlijk luchtig. Ik laat het weten Caroline! groetjes Ellen en bedankt voor je heerlijke blog..;-)Ellennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-30923115406312188622012-09-10T17:41:16.188+02:002012-09-10T17:41:16.188+02:00Hallo Ellen,
Deze cake wordt inderdaad niet heel ...Hallo Ellen, <br />Deze cake wordt inderdaad niet heel erg hoog. Probeer het met die eiwitten. Ik hoor graag van je hoe het resultaat was. Die andere worteltaart van Ottolenghi is trouwens ook heel erg lekker. Ik weet niet welke ik lekkerder vind.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-60955806823529588142012-09-10T15:57:59.335+02:002012-09-10T15:57:59.335+02:00Wat een heerlijke cake, alles was prima maar ik vo...Wat een heerlijke cake, alles was prima maar ik vond hem niet hoog genoeg geworden, zou ik de eieren kunnen scheiden en de eiwitten er op het laatst door spatelen? groet EllenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-11990150494986181482012-06-21T18:04:07.192+02:002012-06-21T18:04:07.192+02:00Hoi Fraukje,
Wat fijn dat je zo enthousiast bent. ...Hoi Fraukje,<br />Wat fijn dat je zo enthousiast bent. Deze cake is inderdaad super! Ik moet het recept gauw ook weer eens maken!<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-23671231068606127762012-06-21T16:21:01.093+02:002012-06-21T16:21:01.093+02:00Vrouw, vrouw, vrouw... De cake gemaakt met baking ...Vrouw, vrouw, vrouw... De cake gemaakt met baking soda vandaag en wat is ie VERRUKKKEEEELUK!!! Wat heb jij een heerlijke recepten zeg! Ben blij dit blog gevonden te hebben. Ik heb de walnoten weggelaten overigens. En de topping heb ik ietsje veranderd, maar waaaauuuwwwww... Niet te versmaden!<br />Vanavond weer een recept van je: tagliatelle met gorgonzola. Ik gebruik alleen penne, dit lijkt me makkelijker voor de kinders. Bedankt voor je blog, ik blijf je volgen en laat je weten als ik weer een recept van je gebruik en hoe het hier in huis gevonden wordt!<br />Groetjes Fraukje.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-2862669523310070932012-06-20T15:56:44.922+02:002012-06-20T15:56:44.922+02:00Hallo Fraukje,
Dit is een super lekkere cake! Je k...Hallo Fraukje,<br />Dit is een super lekkere cake! Je kunt de baking soda of bicarbonate of soda niet zomaar weg laten. Je kunt het kopen bij Toko's of bij de D.A.drogist. Het is een rijsmiddel.<br />veel succes, groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-28625772407461713182012-06-20T15:21:15.805+02:002012-06-20T15:21:15.805+02:00Wat een heerlijke cake lijkt me dit! Ingredienten ...Wat een heerlijke cake lijkt me dit! Ingredienten in huis gehaald... Maar nu lees ik het recept nog eens en nu zie ik bicarbonate/soda staan... Kan ik dit weglaten? Of is het essentieel?<br />Groet, Fraukje.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-49982889691595312462012-06-09T16:16:34.136+02:002012-06-09T16:16:34.136+02:00@Liz, ik weet niet of je de zonnebloemolie door de...@Liz, ik weet niet of je de zonnebloemolie door dezelfde hoeveelheid boter kunt vervangen. Suiker kun je wel iets verminderen, maar houd er rekening mee dat basterdsuiker al minder zoet is dan kristalsuiker. Natuurlijk kun je de wortels in hele kleine stukjes snijden. Succes met bakken.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-29189220156220226662012-06-09T14:07:45.677+02:002012-06-09T14:07:45.677+02:00Ziet er lekke uit! Kan ik de zonnebloemolie ook ve...Ziet er lekke uit! Kan ik de zonnebloemolie ook vervangen door boter?<br />En is het net zo lekker als ik de suiker verminder?<br />De wortels, als ik ze in hele kleine stukjes snijdt, heeft het dan ook dezelfde smaak? Ik ben benieuwd en ga het zeker gauw proberen!liznoreply@blogger.com