tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post7237021487770670162..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Kokostaart met kersen en pistachenotenCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-12994880465006744542019-02-08T12:24:51.923+01:002019-02-08T12:24:51.923+01:00Wat een overheerlijke taart, nu al voor de derde k...Wat een overheerlijke taart, nu al voor de derde keer gemaakt. Bedankt voor het recept!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-42429203729815170612016-11-27T21:09:02.441+01:002016-11-27T21:09:02.441+01:00Inderdaad wat langer in de oven laten staan, maar ...Inderdaad wat langer in de oven laten staan, maar dan heb je wel een gruwelijk lekkere taart. Heerlijk die combinatie van kokos amandelmeel en kersen. Hij was hier in mum van tijd weer op.Samhttps://www.blogger.com/profile/05737704215251795088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-13621837049120200472015-10-22T09:02:18.082+02:002015-10-22T09:02:18.082+02:00Ik heb ook een andere versie gemaakt met diepvries...Ik heb ook een andere versie gemaakt met diepvries cranberries (AH verkoopt die) en dat vonden wij ook erg lekker, geeft een beetje een zurige smaak. Die taart was zonder de mahlep en dat miste ik echt. Zo zie je smaken verschillen (gelukkig).<br />groeten CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-69994621450856681372015-10-21T16:42:31.878+02:002015-10-21T16:42:31.878+02:00Als aanvulling op mijn eerdere reactie. Deze taart...Als aanvulling op mijn eerdere reactie. Deze taart voor het eerst met diepvrieskersen gemaakt in plaats van verse. Dat maakt de taart een stuk natter inderdaad. Diepvrieskersen moeten zeer goed ontdooid worden en echt proberen al het kersennat weg te krijgen. Ook voor het eerst de Mahlep, het weichselzaad gebruikt. Dat vonden we allemaal een achteruitgang. Het geeft de taart een specifieke smaak, die wellicht alleen voor oriëntaalse tongen meer gewoon is. Wij vonden het de basissmaken van kers, pistache en kokos veel te veel overheersen. Niet vies, maar merkwaardig en onherkenbaar. Toch blijft het een toppertje, maar ik bewaar 'm voor het seizoen dat er verse kersen zijn.Yves van Gelrehttps://www.blogger.com/profile/17300107848379229027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-68219957165259062712015-07-27T08:07:23.625+02:002015-07-27T08:07:23.625+02:00Dank voor je reactie Monique. Ik heb de taart inmi...Dank voor je reactie Monique. Ik heb de taart inmiddels al drie keer gemaakt en iedere keer weer erg enthousiaste reacties.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-85585141708668250112015-07-26T22:08:36.183+02:002015-07-26T22:08:36.183+02:00Wat was dit een lekkere taart. Mijn collega's ...Wat was dit een lekkere taart. Mijn collega's waren ook allemaal enthousiast en wilde het recept hebben.<br />Ik heb de taart in een 24 cm vorm gebakken op 180 graden. Eerst 30 min. toen afgedekt met folie en nog eens 25 min. gebakken. Hij was heerlijk smeuïg. Die ga ik zeker vaker maken. Wat ben ik toch blij met jouw blog!<br /><br />Groetjes, MoniqueMonique van den Berghttps://www.blogger.com/profile/16428968230854487592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-3491504650055864172015-07-17T09:48:43.449+02:002015-07-17T09:48:43.449+02:00Dank voor je reactie Yves. Ik heb de taart van de ...Dank voor je reactie Yves. Ik heb de taart van de week voor de tweede keer (en beslist niet de laatste) keer gemaakt met verse kersen. En wat is ie lekker!<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-89713091146863471752015-07-15T18:19:06.465+02:002015-07-15T18:19:06.465+02:00Deze taart nu twee keer gemaakt. Eenmaal in Frankr...Deze taart nu twee keer gemaakt. Eenmaal in Frankrijk met iets zuurdere kersen dan gepland. Dat viel eigenlijk geweldig uit. De tweede keer met grote zoete Spaanse kersen gemaakt en was uiteraard ook erg lekker. Ik doe 250 gram kersen door het deeg en nog eens 350 gram stort ik op de taart. Een volgende keer kan er wel 750 gram kersen in totaal in en op. Toprecept! Yves van Gelrehttps://www.blogger.com/profile/17300107848379229027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-69078817196000665022015-06-23T20:07:27.834+02:002015-06-23T20:07:27.834+02:00Deze taart is niet de mooiste van je blog, maar we...Deze taart is niet de mooiste van je blog, maar wel (een van de) lekkerste! Ik heb hem gemaakt, zo makkelijk. Deze taart is nu mijn favoriet! groetjes, MarlousAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-39127158462334977042015-05-28T18:07:46.362+02:002015-05-28T18:07:46.362+02:00Bedankt voor de tip Lies, ik bak de taart volgende...Bedankt voor de tip Lies, ik bak de taart volgende keer ook in een grotere vorm. Wordt dan wel platter natuurlijk!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-13399141559717708382015-05-28T17:32:41.014+02:002015-05-28T17:32:41.014+02:00Vanochtend vlug-vlug deze taart gemaakt met als ge...Vanochtend vlug-vlug deze taart gemaakt met als gevolg dat ik dom-dom de helft van de suiker vergat. Niet getreurd: hij smaakte ook heerlijk zo.<br />Heb hem in een vorm van 26 cm gebakken, hij is dan in 25-30 min gaar en helemaal niet nat.Lieshttp://www.deliesious.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-72962969475913221722015-05-18T19:06:08.582+02:002015-05-18T19:06:08.582+02:00Het ziet er zoals altijd weer prachtig uit! Mede d...Het ziet er zoals altijd weer prachtig uit! Mede dankzij de prachtige foto's van Johan.<br />Hartelijke groet, MargretAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-51073371542613680962015-05-17T07:32:12.386+02:002015-05-17T07:32:12.386+02:00Wat leuk Annemieke en Ellis dat jullie de taart ge...Wat leuk Annemieke en Ellis dat jullie de taart gemaakt hebben en het laten weten. Fijn dat het gelukt is en dat de taart zo goed in de smaak is gevallen. Ik ga deze taart ook zeker vaker maken, zoooo ontzettend lekker!<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-74659687432807837812015-05-17T06:53:47.270+02:002015-05-17T06:53:47.270+02:00Inderdaad een heerlijke taart. Ik heb de oven op 1...Inderdaad een heerlijke taart. Ik heb de oven op 175 graden gezet en beslag in een tulband\springvorm van 26 cm gedaan. Met 45 min. goed gaar in het midden.Ellisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-59339925082397040552015-05-16T23:38:58.071+02:002015-05-16T23:38:58.071+02:00Vandaag gemaakt hij is echt heerlijk! Echt eens wa...Vandaag gemaakt hij is echt heerlijk! Echt eens wat anders. Ik had amarene kersen gebruikt. annemiekenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-76788990094583537642015-05-16T21:10:36.401+02:002015-05-16T21:10:36.401+02:00Ook ik heb de taart gemaakt, met frambozen. Wel ee...Ook ik heb de taart gemaakt, met frambozen. Wel een uur in de oven op 175 graden. Heerlijk en smaakvol! Voor herhaling vatbaar!<br />Dank voor het recept,<br />MonicaMonicahttps://www.blogger.com/profile/03440866372119838144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-80328354888485921542015-05-15T11:50:55.783+02:002015-05-15T11:50:55.783+02:00Hoi Caroline,
Ik heb de taart ook gemaakt. Kon all...Hoi Caroline,<br />Ik heb de taart ook gemaakt. Kon alleen geen kersen krijgen bij AH. Heb hem met (bevroren) blauwe bessen gemaakt. Hij was wel aardig "nat" . De smaak was heerlijk.<br />Ook heb ik hem wat langer in de oven gehad en op een lagere temperatuur gebakken.Heb het boek ook besteld, ben nu in afwachting wanneer hij binnenkomt...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-27734958821545443762015-05-13T10:47:21.176+02:002015-05-13T10:47:21.176+02:00@Marion, De smaak wordt wel anders, want nu proef ...@Marion, De smaak wordt wel anders, want nu proef je echt wel de kokos.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-81479968636049157442015-05-13T10:14:50.090+02:002015-05-13T10:14:50.090+02:00Vraagje: als ik de kokos weglaat, zou dat dan een ...Vraagje: als ik de kokos weglaat, zou dat dan een erg grote invloed hebben op de smaak?marionblogthttps://www.blogger.com/profile/04531956911431644213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-59295666872685274502015-05-12T21:21:05.925+02:002015-05-12T21:21:05.925+02:00Ziet er goed uit! En bedankt voor het linkje ;)Ziet er goed uit! En bedankt voor het linkje ;)Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-15399234105326502692015-05-12T20:07:07.090+02:002015-05-12T20:07:07.090+02:00Ook hier is kokos het meest geliefd in huis. Dus z...Ook hier is kokos het meest geliefd in huis. Dus zal niet lang duren voor ik deze ga maken. Bedankt voor het recept!<br /><br />Fijne avond, lieve groetjes TinneTinneshobbyworldhttps://www.blogger.com/profile/04115709728418144669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-11005037057576584062015-05-12T12:46:42.384+02:002015-05-12T12:46:42.384+02:00hoi caroline,
laat nu toch wel kokos 1 van mijn fa...hoi caroline,<br />laat nu toch wel kokos 1 van mijn favorieten zijn dus deze taart zal hier wel eens gemaakt worden!<br />liefsBakdamehttps://www.blogger.com/profile/07695395139383164754noreply@blogger.com