tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post7605360774812938790..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Appelkwarktaart met kruimellaag (Foodblogswap)Caroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger76125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-9243982518714520502023-01-25T10:25:30.130+01:002023-01-25T10:25:30.130+01:00Kan deze taart ook in een heteluchtoven? Welke tem...Kan deze taart ook in een heteluchtoven? Welke temperatuur? Ik heb namelijk een combi magnetron/oven, die alleen op hetelucht kan.Liesnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-33461903608401595102018-09-22T21:03:59.077+02:002018-09-22T21:03:59.077+02:00ik ben jouw kwark-appeltaart aan het bakken. Hoe k...ik ben jouw kwark-appeltaart aan het bakken. Hoe kan ik zien als de taart volledig gebakken is na ongeveer 75 min? Is het nodig om er eventjes in te prikken?Annnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-88689223163120684972018-03-07T09:14:18.979+01:002018-03-07T09:14:18.979+01:00Hallo Ria,
Als je dan dezelfde hoeveelheden aanhou...Hallo Ria,<br />Als je dan dezelfde hoeveelheden aanhoudt, gaat dat beslist niet passen in een vorm van 20 cm. Ik neem aan dat je dan minder gaat gebruiken. Moeilijk te zeggen hoelang de taart dan in de oven moet. Ik zou zeggen houd de taart goed in de gaten.<br />Succes met bakken. CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-7178243301174972842018-03-06T22:59:16.254+01:002018-03-06T22:59:16.254+01:00Sorry ik bedoel een kleiere vorm van 20 cm. Sorry ik bedoel een kleiere vorm van 20 cm. Rianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-18651157781287805602018-03-06T22:51:42.991+01:002018-03-06T22:51:42.991+01:00Hallo Caroline. Als je een kleinere vorm gebruikt ...Hallo Caroline. Als je een kleinere vorm gebruikt van 28 cm. Hoe lang moet de taart dan in de oven? Rianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-9372859825491780592018-03-03T11:08:02.920+01:002018-03-03T11:08:02.920+01:00Ik keek net un mijn oven, maar de vulling is nog e...Ik keek net un mijn oven, maar de vulling is nog erg "waterig "... is dit normaal?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-61988849528925844882017-10-24T15:36:50.999+02:002017-10-24T15:36:50.999+02:00Ga toch maar amandelmeel gebruiken scheelt enorm i...Ga toch maar amandelmeel gebruiken scheelt enorm in de koolydraten..ben 55 kilo afgevallen dus mag ik deze ook af en toe in het weekend��Frenchinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-37163260283297849452017-10-24T15:31:47.684+02:002017-10-24T15:31:47.684+02:00Ipv bloem ga ik amandelmeel gebruiken dat scheelt ...Ipv bloem ga ik amandelmeel gebruiken dat scheelt ontzettend in koolydraten..en ik gebruik zoals ik zei vloeibaar zoetstof ipv suiker..dan mag ik hem ook nl..doe nu koolydraatbeperkt (56 kilo afgevallen) dus met wat aanpassingkjes kun je hier lekker van genieten in het weekend��Frenchinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-73532228266887617302017-10-23T21:57:20.669+02:002017-10-23T21:57:20.669+02:00Deze lijkt me heerlijk..ik vervang de bloem voor s...Deze lijkt me heerlijk..ik vervang de bloem voor speltbloem en de suiker voor vloeibaar zoet...Frenchinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-10237537096614157582017-10-15T10:42:03.562+02:002017-10-15T10:42:03.562+02:00Volgens mij moet dat gewoon kunne Willeke!Volgens mij moet dat gewoon kunne Willeke!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-16062436472606645182017-10-14T10:08:17.645+02:002017-10-14T10:08:17.645+02:00Kun je deze taart invriezen?
Mvg,
Willeke BoschKun je deze taart invriezen?<br />Mvg, <br />Willeke BoschWilleke Boschnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-69868364309725864142016-11-17T22:25:41.833+01:002016-11-17T22:25:41.833+01:00Hallo Caroline,
Kan ik deze taart of jouw Appel ma...Hallo Caroline,<br />Kan ik deze taart of jouw Appel mascarponetaart 2dagen van tevoren maken voor een verjaardag?<br />Alvast bedankt voor je antwoord.<br />Groetjes,<br />MarinaMarinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-83624344893755309262016-11-17T00:53:19.685+01:002016-11-17T00:53:19.685+01:00Hallo Caroline,
Graag wil ik dit recept voor mijn ...Hallo Caroline,<br />Graag wil ik dit recept voor mijn vriend's verjaardag maken want hij is gek op appeltaarten.<br />Mag ik de hazelnoten door walnoten vervangen? Heb namelijk heel veel van.<br />Alvast bedankt voor je antwoord.<br />Groet,<br />MadaMarinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-66137941713940851952016-07-15T16:17:35.409+02:002016-07-15T16:17:35.409+02:00Ook erg lekker met perziken uit blik!
Ook erg lekker met perziken uit blik!<br />Lydianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-47643706557349978172016-05-10T16:54:08.296+02:002016-05-10T16:54:08.296+02:00Hallo Bianca,
Je zou de hazelnoten kunnen vervang...Hallo Bianca,<br /> Je zou de hazelnoten kunnen vervangen door gemalen amandelen. Je kunt het niet zomaar weglaten, vervang het anders door bloem, maar die noten geven er wel een lekkere smaak aan. Veel succes met het maken van de taart.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-25448381422566699522016-05-09T20:23:03.519+02:002016-05-09T20:23:03.519+02:00Deze taart staat al lang op mijn lijstje om eens t...Deze taart staat al lang op mijn lijstje om eens te maken, vrijdag hebben we een jarige dus dan ga ik hem maken! <br />Nu kan ik zelf niet tegen hazelnoten, kan ik deze gewoon weg laten? Of kan ik het vervangen voor een ander product? Wil hem zelf natuurlijk wel graag proeven :)Biancanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-78603986653111288992016-05-06T10:40:12.512+02:002016-05-06T10:40:12.512+02:00Het is gelukt!
Ik had wel eerst de yoghurt door ee...Het is gelukt!<br />Ik had wel eerst de yoghurt door een filterzakje gegooid en een paar uur laten staan zodat er wat vocht uitlekt..Lydianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-2620323052031617992016-01-14T17:57:11.186+01:002016-01-14T17:57:11.186+01:00Hallo Lydia,
Ik heb geen idee of dat kan. Ik zou z...Hallo Lydia,<br />Ik heb geen idee of dat kan. Ik zou zeggen gewoon proberen. Yoghurt is misschien wel wat dunner.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-21731701978245580662016-01-13T20:31:40.150+01:002016-01-13T20:31:40.150+01:00Hoi,
Zou ik ook yoghurt kunnen gebruiken ipv kwar...Hoi,<br /><br />Zou ik ook yoghurt kunnen gebruiken ipv kwark. Ik heb namelijk koemelkallergie.. En er bestaat geen schapen of geitenkwark.. Dus dacht misschien kan het met yoghurt ook....?!?Lydianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-60328391607759975132015-12-28T15:22:47.304+01:002015-12-28T15:22:47.304+01:00Hallo Karleen,
Ik denk wel dat je de hazelnoten do...Hallo Karleen,<br />Ik denk wel dat je de hazelnoten door bloem kunt vervangen. Met suiker wordt kristalsuiker bedoeld.Basterdsuiker bevat meer vocht dan kristalsuiker en de zoetkracht zal ook wel anders zijn, maar dat moet je maar even op google opzoeken.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-40297569548588659622015-12-28T13:07:56.469+01:002015-12-28T13:07:56.469+01:00Hallo, ik heb een paar vraagjes:
Zou ik de gemalen...Hallo, ik heb een paar vraagjes:<br />Zou ik de gemalen hazelnoten ergens door kunnen vervangen? Iets van bloem ofzo? Want ik hou niet zo van noten..<br />Bedoel je kristal suiker of witte basterdsuiker (zoals ik bij anderen zag)?<br />En ik moet vanille kwark gebruiken als ik de reacties zo lees?<br />Alvast bedankt!<br /><br />Gr. KarleenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09886367983360195477noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-46514812837404284682015-11-08T17:20:32.357+01:002015-11-08T17:20:32.357+01:00@Helma, je kunt ook wel gewone kwark gebruiken, do...@Helma, je kunt ook wel gewone kwark gebruiken, doe er dan nog wat vanille-extract door.Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-23936643578478732212015-11-08T11:46:47.411+01:002015-11-08T11:46:47.411+01:00Geen kant-en-klare. Volgens mij is wat ik gebruik ...Geen kant-en-klare. Volgens mij is wat ik gebruik van Dr Oetker <br />Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-86406662351292576842015-11-07T12:33:01.081+01:002015-11-07T12:33:01.081+01:00Ha Caroline, bedoel je griesmeelpoeder of kant en ...Ha Caroline, bedoel je griesmeelpoeder of kant en klare?! Alvast bedankt voor je reactie! Groet, MarijkeMarijkwnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-18213163144960589372015-11-05T11:32:44.853+01:002015-11-05T11:32:44.853+01:00Goede dag,
Moet het vanille kwark zijn, of mag he...Goede dag,<br /><br />Moet het vanille kwark zijn, of mag het ook naturel kwark?<br />Kan waar ik woon geen vanille vinden.<br /><br />Groet, HelmaHelmanoreply@blogger.com