tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post8818027858553455177..comments2024-03-20T20:31:01.856+01:00Comments on Carolines blog: Witte chocolade - frambozentaart met sloffenbodemCaroline Brouwerhttp://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-12112041991149279072016-07-13T08:00:33.305+02:002016-07-13T08:00:33.305+02:00Zie nu pas je vraag. Ik zou de vulling de volgende...Zie nu pas je vraag. Ik zou de vulling de volgende morgen er pas op doen, maar heb je het al gedaan, ia het geen ramp hoor, de taart zal er niet minder om smaken. Ik Maak deze bodems vaak lang van tevoren, vries ze dan in en maak ze pas af de dag dat ik ze gebruik.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-58826554250563432842016-07-12T18:09:38.029+02:002016-07-12T18:09:38.029+02:00Dag Caroline,
Ik twijfel vandaar even mijn vraag....Dag Caroline,<br /><br />Ik twijfel vandaar even mijn vraag. De taart is voor morgen einde ochtend, bodem heb ik al gebakken. Kan ik nu ook al de vulling maken en erop doen? Of de vulling in voren maken en morgen erop doen? Of echt pas morgen vulling maken en erop doen met fruit?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-24604936661242180642015-09-25T12:12:21.754+02:002015-09-25T12:12:21.754+02:00Dank voor je vlotte antwoord Caroline. Ik heb n.a....Dank voor je vlotte antwoord Caroline. Ik heb n.a.v. je antwoord gekozen voor de blauwe bessen-ricotta cake, ook van jouw site. Ik wilde nl. een vierkante vorm gebruiken (deelt makkelijker uit aan grote groep) en dat zou met afbakken van sloffendeeg lastig worden aangezien ik geen losse bakring in huis heb. Maar deze taart blijft op mijn 'nog te bakken'-lijstje staan!Josénoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-51272991836431216412015-09-23T20:09:00.083+02:002015-09-23T20:09:00.083+02:00Hallo José,
De bodem bak je inderdaad met de ring ...Hallo José,<br />De bodem bak je inderdaad met de ring er omheen.Ik zou het niet zonder doen, want dan loopt het uit. De bodem kan je best van tevoren maken. Goed in aluminiumfolie verpakken. Hoeft niet in de koelkast als je hem de volgende dag verwerkt. Ik heb er momenteel zelfs twee in de vriezer liggen, altijd handig om op voorraad te hebben.<br />Veel succes met bakken, het is heerlijk gebak!<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-49839199673619073072015-09-23T16:03:17.250+02:002015-09-23T16:03:17.250+02:00Hi Caroline, heb een aantal vragen waarmee je me k...Hi Caroline, heb een aantal vragen waarmee je me kan helpen ;-) Bak je de bodem met ring er omheen in de oven, of kan het ook zonder (of loopt ie dan uit...)? Kan je de bodem een dag van tevoren maken en dan op de dag zelf afmaken met vulling en fruit? Hoe bewaar ik de bodem, luchtdichtverpakt in de koelkast? Josénoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-44092325524917917452015-08-10T17:05:36.110+02:002015-08-10T17:05:36.110+02:00Dat wil wel zeggen dat de taart erg lekker is Suza...Dat wil wel zeggen dat de taart erg lekker is Suzanne! Inderdaad erg kleine stukjes snijden. Ben ik ook achter gekomen, sneed de eerste keer ook te grote stukken! Dank voor je reactie. groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-63446666652863826752015-08-10T15:26:24.413+02:002015-08-10T15:26:24.413+02:00Ik heb de taart inmiddels 4 keer gemaakt en alleen...Ik heb de taart inmiddels 4 keer gemaakt en alleen maar positieve reacties gekregen. Wel snijdt ik klrine punten want de taart is erg machtig.Suzannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-1057780012432431652015-07-28T13:39:49.720+02:002015-07-28T13:39:49.720+02:00ohh.. ja jammer he dat judith is gestopt!
Taart zi...ohh.. ja jammer he dat judith is gestopt!<br />Taart ziet er ook bij jou heerlijk uit. Denk dat ik dit receptje maar even ergens ga bookmarken, heb nu zoveel frambozen in de achtertuin :-)Hazelhttp://www.cookiecottage.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-2395813436961549942015-07-27T11:02:49.007+02:002015-07-27T11:02:49.007+02:00Heerlijk! Zoals zoveel recepten van Judith! Heerlijk! Zoals zoveel recepten van Judith! crochetcookingandmorehttps://www.blogger.com/profile/16100961969865583629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-80926523863010752082015-07-19T00:40:05.794+02:002015-07-19T00:40:05.794+02:00Jazeker lekker! Eerste keer dat ik me waagde aan e...Jazeker lekker! Eerste keer dat ik me waagde aan een sloffenbodem. Helemaal niet moeilijk! Als ik dat nou eerder had geweten...... <br /><br />CharAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-92133669275228312052015-07-15T20:39:01.675+02:002015-07-15T20:39:01.675+02:00Hoi Caroline,
Ik heb deze taart al eens gemaakt e...Hoi Caroline,<br /><br />Ik heb deze taart al eens gemaakt en hij is echt heerlijk!<br /><br />groetjes SylviaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-19071289112410341502015-07-14T09:42:03.349+02:002015-07-14T09:42:03.349+02:00Dankjewel Char. Heerlijk hè die taarten met sloff...Dankjewel Char. Heerlijk hè die taarten met sloffenbodem. En je kunt er zo fijn mee variëren. Kijk maar onder het label sloffen.<br />groeten, Caroline Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-36853340853384600442015-07-13T20:11:59.010+02:002015-07-13T20:11:59.010+02:00Deze ga ik zeker binnenkort maken! Ik heb van de w...Deze ga ik zeker binnenkort maken! Ik heb van de week, sloffentaart met bramen gemaakt van jou blog. Als ik er terug aan denk, krijg ik spontaan trek! Dank je wel voor alle recepten en mooie foto's <br /><br />CharAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-60431510223949032682015-07-09T11:24:48.374+02:002015-07-09T11:24:48.374+02:00Hallo Riny,
De taart is inderdaad wel machtig, maa...Hallo Riny,<br />De taart is inderdaad wel machtig, maar erg lekker, dus niet te grote stukken snijden.Blind bakken is met dit recept echt niet nodig. Doordat je 1 cm van de rand vrij laat van het spijsmengsel, komt de rand omhoog. Ik weet niet hoe dat met glutenvrije bloem werkt, heb ik geen ervaring mee.<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-44741487007340736952015-07-09T11:16:48.586+02:002015-07-09T11:16:48.586+02:00Bedankt voor het delen van dit recept Caroline. Ta...Bedankt voor het delen van dit recept Caroline. Taart ziet er héérlijk uit. Ga hem glutenvrij proberen te maken. Is het niet erg machtig?<br />Gisteren de aardbeienslof gemaakt.(glutenvrij) Een probeersel maar erg lekker;-) Wat vind jij van blind bakken bij een slof? Graag je advies. Fijne dag, nogmaals dank voor je heerlijke recepten en foto's. Rinyhttps://www.blogger.com/profile/05659682946576545942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-46060486259889135842015-07-08T14:34:18.934+02:002015-07-08T14:34:18.934+02:00Dankjewel Emma. Is niet zo moeilijk, maar wel erg ...Dankjewel Emma. Is niet zo moeilijk, maar wel erg lekker. Ik weet zeker dat jij het ook kan!<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5611415510295519254.post-80890481917474339152015-07-08T14:08:50.023+02:002015-07-08T14:08:50.023+02:00Wauw, Caroline, dit ziet er echt prachtig uit!Wauw, Caroline, dit ziet er echt prachtig uit!Emmahttps://www.blogger.com/profile/08698075582885993074noreply@blogger.com