zondag 24 maart 2013

Zachte witte broodjes


Het was gisteren zo  koud, echt weer om lekker in de keuken bezig te zijn. Dus bakte ik alvast deze broodjes voor de Paasbrunch. Het recept vind je hier. Handig, ik hoef ik ze alleen nog uit de vriezer te halen en dan hebben we heerlijke verse broodjes met de Pasen.



12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen Caroline,

    Wat een mooie broodjes heb je gebakken, leuk voor Pasen inderdaad.
    Wij bakten op deze palmzondag thuis altijd een haantje met een krent als oog.

    Ik wens je en fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van die haantjes voor aan de Palmpasenstokken. Ik kan mij niet herinneren dat wij vroeger thuis zelf brood bakten, dus dat zal wel niet gebeurd zijn. Kan me wel die Palmpaasstokken herinneren van onze kinderen, die maakten ze op school en brachten ze bij bejaardentehuizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie broodjes Caroline! Ik ben sinds kort ook aan het broodbakken en heb er veel plezier in. Ga deze ook zeker maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Marja, leuk hè, broodbakken en zo lekker! Verslavend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, Caroline, zeker verslavend en leuk en o zo lekker haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wij bakten ook haantjes deze zondag.

    zou dat invriezen ook lukken met de maanzaad citroen brioches van een paar berichten terug>? die stonden voor dit weekend op het programm, maar het is er niet van gekomen, wel leuk voor het paasontbijt denk ik, maar mijn gebroed heeft echt niet genoeg geduld om 's ochtends eens even op vers gebakken broodjes te gaan zitten wachten, ETEN willen ze als ze wakker zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Pieke,zeker weten dat je die ook in kunt vriezen. Desnoods kun je ze nog even opwarmen in de oven.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie broodjes, ik denk dat ik deze ook ga maken voor aankomend weekend. Ze zien er heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Caroline, wat een geweldig blog heb je. Deze broodjes gaan zo de oven in. Heb al diverse andere recepten van je uitgeprobeerd. Ze waren allemaal een groot succes. Bedankt voor al dat lekkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Halo Marion, dank je wel voor het compliment, altijd leuk om te horen dat anderen de recepten maken en er ook enthousiast over zijn!
    groeten, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hello,, i'm just visit,, have a nice day :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bedankt voor het recept ga het zeker uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen