- 2 el pijnboompitten
- 1 el frambozenazijn
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 zakje veldsla (75g)
- 1 zakje bosui (3 stuks), in dunne ringen
- 100 g zachte geitenkaas, verbrokkeld
- 125 g frambozen
Bereiden:
1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan licht goudbruin en laat ze afkoelen op een bordje. Klop de azijn met de olie, zout en versgemalen peper naar smaak tot een dressing.
2. Verdeel de veldsla en bosuitjes over vier borden en sprenkel er de dressing over. Verdeel de geitenkaas, frambozen en pijnboompitten erover.
Lekker met stokbrood.
Bron: Allerhande 2009 - nr.7
Heerlijke combinatie van de geitenkaas met frambozen. Wij zijn gek op al dat lekkere zomerfruit, vandaar al die recepten met fruit. Je moet er nu van genieten, voordat je het weet is het weer voorbij.
Dat ziet er goed uit. Prachtige foto's!
BeantwoordenVerwijderenIk heb deze salade als maaltijdsalade gegeten.
BeantwoordenVerwijderenHéérlijk!!
Caroline,
BeantwoordenVerwijderenDit is idd een heerlijke salade. Smaakvolle combinatie frambozen en geitenkaas. We hebben ervan genoten vandaag.
Groetjes,
Sylvia
Sinds pas deze blog ontdekt en zoveel lekkers gezien. Vanavond deze salade gegeten. Heerlijk
BeantwoordenVerwijderenWelkom Inge, ik hoop dat je nog veel meer lekkers gaat maken!
BeantwoordenVerwijderengroeten, Caroline