Als ik een vrije dag, de tijd en de rust heb, vind ik niets fijner dan een dagje in de keuken met koken en bakken bezig te zijn. Zo maakte ik vorige week op zo'n vrije dag het
rozijnenbrood met kaneelspiraal van "Uit de Keuken van Levine" en dat viel hier héél erg in de smaak. Al rondsnuffelend op haar blog, wat ik regelmatig doe en iedere keer kom ik weer recepten tegen die ik nog eens wil maken, kwam ik ook deze heerlijke cranberry-pecannoten swirl tegen. Ik dacht meteen op mijn volgende vrije dag ga ik dit maken! Zoals altijd een recept met duidelijke uitleg en stap voor stap foto's, dus er kan eigenlijk niets mis gaan. Ik had geen vorm van 30 cm, maar heb het in twee springvormen gemaakt, eentje van 20 cm en eentje van 22 cm. Verder heb ik het recept precies gevolgd en zoals gewoonlijk klopt alles. En wat was het lekker, het lijkt een beetje op de
kaneelbroodjes en het
Monkey Bread, die allebei ook verrukkelijk zijn, maar eerlijk gezegd vind ik dit met de cranberries en pecannoten nóg lekkerder! Eén brood hebben we meteen opgegeten en het andere staat nog op ons te wachten in de vriezer!
Hier vind je dit heerlijke recept met stap voor stap foto's.
Dat ziet er werkelijk heerlijk uit! Een keertje proberen (:
BeantwoordenVerwijderenDit komt op het lijstje 'nog te maken'
BeantwoordenVerwijderen