Dit dessert is niet alleen erg lekker, maar je maakt er ook altijd grote indruk mee. Dit keer heb ik er aardbeien, frambozen, een aardbeien coulis en geroosterde amandelsnippers op gedaan. Je kunt de pavlova iedere keer weer anders maken door te wisselen met je ingrediënten. Maak je niet druk over barsten in je meringue, want daar ontkom je bijna niet aan en als je de meringue gevuld hebt, zie je daar niets meer van.
Het ziet er inderdaad heel indrukwekkend uit. Heel mooi en super lekker :)
BeantwoordenVerwijderenIk kan mijn vriendinnen altijd blij maken met pavolova! De meringue was even oefenen, ik deed de suiker er te snel bij en te veel tegelijk. Maar met de tips in het pavlova recept op
BeantwoordenVerwijderendeze blog is het de vorige keer perfect gelukt!
P.S. in mijn oven moet hij zeker 20 minuten langer drogen dan in het recept, maar dat hangt van je oven af.
een paar weken geleden zag ik recept van citoen /lemon meringue taart van holtkamp was dat op jouw blog kan hem nu niet meer vinden
BeantwoordenVerwijderenHallo Anoniem,
BeantwoordenVerwijderenLijkt me heerlijk, maar dat was niet op mijn blog. Laat me svp weten waar je het gevonden hebt.
groetjes, Caroline