- 200 g zachte geitenkaas, op kamertemperatuur
- 1 pak tortilla's
- 1 Nature's Pride mango, geschild en in dunne plakjes
- ½ rode ui, in dunne plakjes
- 2 el jalopeño peper, fijngehakt
- verse koriander
Bereiden:
1. Smeer de geitenkaas lekker dik over de tortilla's. Verdeel de mango (met een kaasschaaf in dunne plakjes gesneden), de rode ui, de jalopeña en de koriander erover en bedek met nog een tortilla.
2. Verhit een grote koekenpan op halfhoog vuur en leg de dubbele tortilla in de pan. Laat de onderkant langzaam bruin worden en draai de tortilla om. Bak de andere kant ook bruin, tot de kaas begint te smelten.
3. Laat de quesadilla op een bord glijden en snijd in vier stukken.
Bron: Martha Stewart.
Héérlijk waren deze quesadilla's. Dit lijkt me ook een prima gerecht voor een zomerse lunch in de tuin met een lekker glas witte wijn!
Ben je de mango's nog niet beu gezien ondertussen? 't Ziet er wel weer een lekker receptje uit!
BeantwoordenVerwijderenNee hoor, Saskia, wij zijn gek op mango's! Op Bali heel veel verschillende soorten geproefd, zalig!
BeantwoordenVerwijderenMaar ik heb nog één receptje en dan is het weer even over. groetjes, Caroline
Super dat je zoveel recepten met Mango post want ik heb er hier ook nog liggen die dringen op moeten :) nu nog kiezen uit je heerlijke lijstje...
BeantwoordenVerwijderen