zondag 28 oktober 2012

Zachte witte broodjes


Dit zijn de zachte witte broodjes die we samen met de vloerbroden  leerden maken tijdens de workshop bij Levine. Inmiddels heb ik ze al twee keer thuis gemaakt. Altijd handig om een voorraadje in de vriezer te hebben. Recepten en voorbeelden hoe je de broodjes knoopt staan op het blog van Levine. En  als je ook zulke lekkere broodjes wilt leren bakken, kun je je daar opgeven.
Waarschuwing: "Als je deze broodjes hebt geproefd, hoef je geen broodjes meer van de bakker"! ;-))

13 opmerkingen:

  1. Wat zien ze er mooi uit! Leuk dat je, na een workshop, ook alles zelf kan maken. Blijven ze lang vers?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Judith, ik bewaar ze in de vriezer en dan gaat prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er weer lekker en gezellig uit!! Ik durf me alleen niet op te geven voor zo'n workshop bij Levine...In een gezin met 2 kleine kids heb ik vast niet de tijd om zelf te gaan bakken. Maar ik vind het erg leuk om te zien dat anderen er zoveel plezier van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eigenlijk vond ik zelf deze broodjes niet zo lekker, nogal compact en vettig/boterig. Maar anderen die op een verjaardag er van proevden vonden het juist heerlijk. Zal wel aan mij liggen dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah! Ik zie het! Hier is ook het hek van de dam!
    hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @Lot, het lijkt wel of we het over een ander recept hebben. Ik vond deze broodjes helemaal niet vet en ook niet compact. Nou ben ik zelf niet zo gek op witte broodjes van de bakker en de supermarkt (kleffe meelballen), maar deze vind ik heerlijk. Maar smaken verschillen, gelukkig.
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohh, dat ziet er even lekker uit!! :)

    Ik kom trouwens even melden dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award! Meer erover kun je lezen op mn blog. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh geweldig......ga het zeker eens proberen.......
    Zal het lukken zonder workshop?

    Fijne avond

    Lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Bonjade, als je al brood bakt, moet dat vast wel lukken. Maar zo'n workshop kan ik je echt aanraden!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alles wat je zelf maakt smaakt beter, toch? Ze zien er mooi uit hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb ec ht dezelfde workshop gedaan Caroline, vooral het vormen van de broodjes vond ik heel leuk. Maar ik ga het nog een kans geven want ze zagen er wel erg mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Lot,
    Je kunt natuurlijk ook een ander recept nemen voor witte broodjes en toch op deze manier vormen en knopen.
    Ze zien er wel erg mooi uit op deze manier.
    Succes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen