2. Certosino (Italiaanse kerstcake)
3. Italiaanse kerstcake met noten en chocolade
4. Chocolade vruchtencake
Er is niets zo leuk als voor de Kerst een lekkere taart te bakken. De Engelsen zijn daar erg goed in en maken veel cakes met gedroogde vruchten. Deze maken ze vaak weken tot maanden van te voren om de cake te laten rijpen; eerst laten ze de vruchtjes een paar dagen in de drank weken en dan bakken ze de cake. Een paar keer per week wordt de cake dan gevoed met drank. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook cakes die je kort van tevoren kunt maken en die ook heerlijk smaken. Hier een paar suggesties die ik de afgelopen jaren gemaakt heb en ze smaakten alle vier even lekker. Deze taarten kun je natuurlijk ook van tevoren maken, maar wacht dan met het versieren tot een dag voor de Kerst. Ook dit jaar ga ik weer een kerstcake bakken en die is natuurlijk binnenkort ook op mijn blog te zien.
Achtergrond van het internet.
3 opmerkingen:
Oh wat lekker! Ik was nog opzoek naar lekkere recepten en inspiratie:)
Lekker Caroline.
Ze zien er alle 4 yummie uit.
Ben benieuwd naar je kerstcake die je nog gaat maken.
Groetjes
Wow Caroline dat ziet er weer super uit. Ga er zeker een van maken. Leuk om mee te nemen als presentje met kerst.
Grt Mina
Een reactie posten