woensdag 18 december 2013

Triangels met walnoten en havervlokken


Sinds Levine het recept van deze broodjes half november op haar blog heeft geplaatst, heb ik ze vandaag voor de vijfde keer gemaakt, zo lekker vinden wij ze. Ook leuk voor je kerstontbijt of kerstlunch. Je kunt ze van tevoren maken, invriezen en voor gebruik laten ontdooien en even 5 minuten oppiepen in een voorverwamde oven van 200'C.
Het recept vind je hier.

5 opmerkingen:

Marja zei

Lekker hoor, ze staan bij mij ook nog op de planning.
Zo te lezen zijn ze erg lekker ;-)

Groet,
Marja

Judith zei

Ik heb ze inmiddels ook regelmatig gemaakt en ze zijn iedere keer weer heerlijk. Hoewel ik ze met hazelnoten en hazelnootolie maak.

Caroline Brouwer zei

@Judith,ik ga ze ook eens maken met hazelnoten. Lijkt me ook lekker en leuk voor de variatie1

Silvia zei

Gisteren gemaakt en ze zijn echt heerlijk! Lekker die dunne knapperige bovenkant en dan dat zachte kruim!

Marianne mjmb zei

Bedankt voor de tip Judith! ze zijn heel lekker met hazelnoten!