- 4 grote tortilla wraps
- 1 gerookte kipfilet, in blokjes gesneden
- 2 rijpe avocado's, in blokjes gesneden
- 1 rood pepertje, gehakt
- 1 bosje koriander (ca 15 g), grof gehakt
- 1 bakje garneer amandelen (ca 95 g), geroosterd
- 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden
Voor de dressing:
- 1 grote eetlepel witte wijnazijn
- 4 grote eetlepels extra vierge olijfolie
- ½ eetlepel grove mosterd
- zout / peper
Bereiden:
Maak de dressing en doe alle andere ingrediënten in een schaal. Voeg de dressing toe en roer alles goed door elkaar.
Verwarm de wraps in een droge koekenpan, niet te lang anders worden ze hard.
Verdeel het mengsel over de wraps, oprollen en smullen maar!
Bron: een beetje van Jamie Oliver en een beetje van mijzelf.
Héérlijk gerecht. Staat bij ons regelmatig op het menu. Van deze hoeveelheid maak je ongeveer 3 à 4 wraps. De amandelen rooster ik tegenwoordig even in de oven op 200' C, dan worden ze mooi egaal bruin en verbranden ze niet zo gauw. Als je niet van pittig houdt, haal dan de pitjes uit het pepertje.
Héérlijk gerecht. Staat bij ons regelmatig op het menu. Van deze hoeveelheid maak je ongeveer 3 à 4 wraps. De amandelen rooster ik tegenwoordig even in de oven op 200' C, dan worden ze mooi egaal bruin en verbranden ze niet zo gauw. Als je niet van pittig houdt, haal dan de pitjes uit het pepertje.
2 opmerkingen:
Mooie foto's! Toevallig heb ik dit gisteravond ook gemaakt.
Heerlijk!
gr Maya
Een reactie posten