zaterdag 2 november 2013

Record aantal pageviews afgelopen maand!


Afgelopen maand een record aantal pageviews gehad op mijn blog! Steeds meer mensen bezoeken  iedere dag mijn blog en dat is toch wel ontzettend leuk om te zien. Ik kan bij de statistieken zien hoeveel pageviews ik per dag heb en welke recepten het meest bekeken worden. Ook kan ik zien hoeveel foto's er per dag van mijn blog gekopieerd worden en hoeveel recepten. Recepten toch wel gemiddeld 100 per dag! Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd of die recepten ook daadwerkelijk gemaakt worden. Gelukkig laten veel mensen een reactie achter als ze iets gemaakt hebben, maar toch lang niet iedereen. Verder krijg ik ook veel mailtjes met reacties en complimenten. Natuurlijk ben ik erg blij met al die reacties! 
Fijn dat jullie mijn blog zo vaak bezoeken!

23 opmerkingen:

Ivana Krasteva-Pieroni zei

Bravo!

Linda zei

Dat is niet verwonderlijk. Je maakt hele mooie foto's en je hebt heel gevarieerde recepten. Wat ik zo fijn vind aan je blog is dat je eerst het recept beschrijft en er daarna je mening over geeft.

Ik blijf zeker (bijna) elke dag een kijkje nemen.

Eslem zei

Wauw, wat een superstats zeg, daar kan ik alleen maar van dromen! Maar terecht hoor, je blog is echt een van de bekendste namen in foodblogland en terecht met zulke heerlijke recepten en prachtige foto's. Overigens krijg ik doordat jij me in jouw lijst heb gezet heel veel meer bezoekers dus daar ben ik je nog dagelijks heel dankbaar voor! ;-) . groetjes Eslem

JudithvdN zei

Hallo Caroline,

Wat enorm veel pageviews zeg!
Zelf kijk ik ook elke dag even op je blog. En als ik inspiratie nodig heb kijk ik eerder bij jou dan bij Allerhande.
Dat doe je toch goed!

Door de mooie foto's ziet alles er ook heel smaakvol uit, dat is ook een verschil met veel andere blogs.
Ga zo door!
Groet Judith

Marthy zei

Ik kijk al een paar jaar om de paar dagen op jouw fantastische blog en kopieer regelmatig een recept waarvan ik de meeste gemaakt heb. Complimenten aan je man voor de prachtige foto's. Van de aantallen pageviews die jij haalt kan een eenvoudige blogster zoals ik alleen maar dromen. Blijf koken en bloggen. Groet, Marthy.

Judith zei

Wat leuk om te zien hè, dat anderen er wat aan hebben! Ik kook en bak ook vaak van je site... lekker doorgaan zo!

ymme zei

Dag Caroline,
Ik zei het al eens eerder, voor mij ben je de nr 1 van de foodblogs en ik denk dat velen daar zo over denken.

proficiat !
groetjes,
Ymme

Angeline zei

Gewoon dik verdient dan toch!!!

Fatima zei

Je hebt gewoon een fantastische blog! Het mooie is dat de recepten altijd kloppen en niet al te ingewikkeld zijn. en natuurlijk de prachtige fotos. ik behoor dan ook tot die groep mensen die bijna dagelijks op jouw blog kijkt voor inspiratie.

Anoniem zei

Hallo Caroline,
Gisteren hadden we een etentje met vrienden. Iedereen zoegt dan voor 1 gang en ik had dit keer de toetjes. Natuurlijk is jouw blog dan een geweldige inspiratie. Als ik jarig ben of met andere feestdagen staan er altijd kookboeken op mijn lijstje maar eigenlijk kook ik veel meer vanaf mijn Ipadje.
Waarom dan zo vaak juist van jouw blog......
- de recepten kloppen altijd en zijn duidelijk
- het zijn recepten die me meestal aanspreken
- de meeste ingredienten heb je standaard in huis of zijn in elke supermarkt te krijgen
- blog ziet er mooi uit en wordt prettig leesbaar geschreven
- door de reactie die je zelf op het recept geeft heeft het iets gezelligs, recepten op een briefje uitwisselen van vroeger op een hedendaagse manier maar met de sfeer van vroeger
- ik kijk elke dag op je blog, voor jouw recepten, maar ook om de recepten van andere bloggers die je volgt te zien.

Kort en goed, super bedankt voor alle tijd en moeite die je hier in steekt. top!!!!

Caroline Brouwer zei

Wat ben ik blij met jullie lieve reacties! Fijn dat mijn lay-out zo aanslaat en mijn recepten in de smaak vallen! Ik had niet verwacht dat mijn persoonlijke stukjes onder de recepten zo gewaardeerd zouden worden. Jullie positieve reacties geven mij weer inspiratie om verder te gaan. Dank daarvoor.
groeten, Caroline

Anoniem zei

Ja die persoonlijke stukjes en in combinatie met de prachtige foto's door je man gemaakt
doe ik hier ook veel inspiratie op
dus ga zo door Caroline :)
Ook voor mij als vegetarier staan er regelmatig lekkere recepten hier online

Groetjes, Viviane

De Foodmadam zei

Dubbel en dik verdiend! Proficiat aan jullie beiden!

Anoniem zei

Hallo Caroline,
Gefeliciteerd! Het is geen wonder dat zoveel mensen naar jouw blog kijken. Je hebt altijd zulke bijzondere recepten en ook heel maakbaar. Bovendien spreken de mooie foto's die jouw man maakt, ook heel erg aan. Ook ik kijk al een paar jaar praktisch elke dag of je er weer een nieuw recept bij hebt staan. Ik kopieer regelmatig jouw recepten en sla ze op in mijn internet kookboek. En wat zo ontzettend fijn is, ik kan jou altijd om advies vragen en krijg altijd direct een uitgebreid antwoord. Dit is zo fijn.
Dank je wel dat voor dit alles. Ik blijf kijken en natuurlijk ook maken. Hartelijk dank.
lieve groet,
Siesie

Karin zei

Niet te geloven zoveel pageviews, dat zegt toch wel genoeg!
Ik denk één van de populairste blogs, zoniet de populairste.
De recepten zijn heel toegankelijk, heel veel variatie en niet te vergeten altijd voorzien van een prachtige foto!
Proficiat en ga vooral zo door!

PS ook ik had een record, het gaat natuurlijk nergens over maar toch is het leuk en dat mede dankzij jou blog, bedankt.

Crazy Dutch Foodie zei

Inderdaad gewoon een mooie blog met kloppende recepten en prachtige foto's. En wat ik ook fijn vind is dat ik niet het gevoel heb dat je stukjes schrijft omdat in ruil voor sponsoring. Daar irriteer ik me nog wel eens aan bij veel andere blogs; die promoten overduidelijk iets in ruil voor een gratis kookboek of producten.

Groetjes Ilona

Anoniem zei

Wil ik inspiratie en heerlijk eten dan check ik altijd jouw blog. De diversiteit, de foto's en je persoonlijke voetnoten maken jouw blog de beste Nederlandse foodblog! Kon ik een prijs uitreiken dan zou jij die zonder twijfel van mij krijgen! Ook al ken ik je niet, je krijgt toch een dikke kus van me.


Groetjes,
Tumtum

Caroline Brouwer zei

Hallo Tumtum,
Dank voor je lovende woorden! Ik ga er van blozen, maar ben stiekem wel trots hoor!
groeten, Caroline

Anoniem zei

Yaaaayyy! Een persoonlijke reactie van Caroline Herself! Big smile :)

Groetjes,
Tumtum

Unknown zei

Gefeliciteerd!! Ik ben ook fan hoor en kijk bijna elke dag wel even. Heerlijke recepten en prachtige foto's. Ga zo door!!
Groeten,
Akkelien

barbara leguijt zei

Beste Caroline,
Waar 23-dingen niet toe kunnen leiden. Gefeliciteerd en ik wens je nog heel lang veel inspiratie en kookplezier toe. Is ook een beetje eigenbelang, want jouw blog is mijn favoriete antwoord op die steeds terugkerende vraag: "Wat moeten we dit weekend nu weer eens eten?"

Caroline Brouwer zei

Hallo Barbara,
Dank voor je leuke reactie. Weet je dat ik 23 dingen niet eens gevolgd heb! Leuk dat je zoveel van mijn blog kookt en altijd laat weten dat het goed in de smaak valt!
groeten, Caroline

Mariska zei

Het is geen wonder, je hebt gewoon een hele leuke blog. Mooie layout en foto's, krijg er gewoon trek van en een handige lijst van tags naar het hoofdingrediënt.

Kwam je blog vorige week tegen toen ik op zoek was naar een recept voor cake met zoete aardappel. En vandaag kom ik weer terug voor een ander recept dat ik toen zag. Zelf bak ik met speltbloem, maar dat gaat prima en smaakt bijna hetzelfde als tarwebloem. Ook probeer ik een goede glutenvrije variant van je recept te maken.
Ik heb mezelf op baktherapie gezet en ben blij dat ik jouw blog tegenkwam. Bedankt voor het delen!