- 250 g Hollandse garnalen
- 1 mango
- 2 stengels bleekselderij
- 1 el versgehakte bieslook
Voor de dressing:
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- 2 el mayonaise
- 2 el limoensap
- 1 el droge sherry of witte wijn
- versgemalen peper
- blaadjes veldsla
- plakjes citroen of limoen
Bereiden:
1. Schil de mango, halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes.
2. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen.
3. Meng voor de dressing crème fraîche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper.
4. Schik de blaadjes veldsla in coupes. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en garneer met een plakje citroen.
Bron: :"Vrouw online"
Weer eens een ander recept dan de gewone garnalen cocktail. De mango maakt het apart. Wees voorzichtig met de dressing, het is erg veel, dus niet alles meteen er door gooien.
1 opmerking:
Looks delicious.
Een reactie posten