dinsdag 20 juli 2010

Italiaans pannetje


Ingrediënten voor 2 personen:
- 1 zak voorgekookte aardappelschijfjes, 450g
- verse Italiaanse kruiden of gedroogde naar smaak
- 150 g feta
- 1 courgette in halve schijfjes
- restje groene asperges, in stukjes
- zout/peper
- olijfolie

Bereiden:
Bak de aardappelschijfjes ongeveer 5 minuten in de olijfolie tot ze beginnen te kleuren. Voeg de courgette en de asperges toe en bak even mee. Voeg enkele takjes fijngesneden kruiden, rozemarijn, tijm en oregano toe en bak nog even mee. Verkruimel de feta er boven en laat smelten. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Vanavond was het zo warm dat ik geen zin had om lang in de keuken te staan. Ik had nog wat restjes in de koelkast en die heb ik toen bij elkaar in een wok gedaan. Het was erg smakelijk, hoewel het er misschien niet zo uitziet.

1 opmerking:

Karin zei

Da's het lastige van eenpansgerechten, het ziet er niet uit maar de smaak is er niet minder om!!!