Ingrediënten:
- 250 g pasta, bv fusili
- 1 rode en 1 gele paprika, fijngesneden
- ½ - 1 hele komkommer, in kwartplakjes gesneden
- 1 rode, ui in ringen gesneden
- 20 zwarte olijven
- 1 el kappertjes
- 1 blikje tonijn in olie
- 6 el mayonaise
- 3 el citroensap
- peper en zout
Bereiden:
1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af in een vergiet en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken.
2. Snijd de groentes en meng met de olijven, de kappertjes en de tonijn door de pasta.
3. Meng de mayonaise met het citroensap door de pasta en voeg naar smaak zout en versgemalen zwarte peper toe.
- 250 g pasta, bv fusili
- 1 rode en 1 gele paprika, fijngesneden
- ½ - 1 hele komkommer, in kwartplakjes gesneden
- 1 rode, ui in ringen gesneden
- 20 zwarte olijven
- 1 el kappertjes
- 1 blikje tonijn in olie
- 6 el mayonaise
- 3 el citroensap
- peper en zout
Bereiden:
1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af in een vergiet en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken.
2. Snijd de groentes en meng met de olijven, de kappertjes en de tonijn door de pasta.
3. Meng de mayonaise met het citroensap door de pasta en voeg naar smaak zout en versgemalen zwarte peper toe.
Bron: Dit recept ooit eens van iemand gekregen.
Een heerlijke simpele pastasalade. Ik maak dit recept 's morgens al, zet het dan afgedekt in de koelkast, zodat de salade door en door koud wordt en de smaken goed in kunnen trekken. Lekker voor een warme avond in de tuin.