zaterdag 13 november 2010

Groeten uit Bali!


Selamat pagi,
Even een berichtje uit Bali. Wij hebben het hier super. De eerste twee dagen was het een beetje bewolkt en af en toe een buitje, maar daarna is het prachtig weer geworden. Strakblauwe luchten en 32' C. De vooruitzichten zijn ook perfect. Wij hebben al verschillende mooie tochtjes gemaakt. Wij verblijven in het noorden van Bali, dat is veel minder touristisch dan het zuiden. De mensen zijn hier ontzettend vriendelijk, begroeten je altijd met een glimlach en willen weten waar je vandaan komt. 
Het voorste meisje is Sinta onze kokkin en de andere is Tini, die het allemaal nog moet leren. De eerste dagen kookte ze een beetje aftastend, aangepast aan de Nederlandse smaak, maar ze had al gauw door dat wij van pedis houden. Ze kan heel lekker koken en wij hebben al veel van haar opgestoken.Sinta heeft voor ons een keer pangsit gemaakt en lemper. Wij natuurlijk met onze neus er bovenop om de kunst af te kijken!.zonsondergang in Lovina

3 opmerkingen:

Karin zei

Geniet er nog even van, want de herfst is stormachtig. Trouwens, die foto's scheppen wel veel verwachtingen bij de "proefbrigade" ;)
grrr

Theo zei

Ooooh, ik benijd jullie! Zo een mooi land, een eigen kokkin! en zo lekker eten... Geniet ervan en een fijne vakantie!

Gabriella zei

Oooohhhhh, wat ben ik jaloers!!!! Geniet ervan!!

Liefs, Gabriella