woensdag 17 november 2010

Panggang udang besar


Gisterenavond hebben Sinta en  Tini grote garnalen voor ons gegrild. Heerlijk, met een knoflooksausje en sambal trassi. Vanavond krijgen wij bebek met Balinese saus (eend op z'n Balinees). Zal ook vast wel erg lekker zijn. 
Het weer is hier nog steeds fantastisch en wij genieten er nog volop van. Morgen vertrekken we naar Kuta, daar slapen we nog een nachtje in een hotel en vrijdagavond om 21.00 uur vliegen we via Singapore weer terug naar Amsterdam en is onze vakantie alweer voorbij. Nog maar even niet aan denken!






Afgelopen maandag hebben wij nog een uitstapje gemaakt naar de Pura Ulun Danau-tempel. Een bedevaartplaats speciaal voor boeren. Mensen van bijna het hele eiland ondernemen een pelgrimstocht hier naartoe om te bidden tot de watergodin. De tempel is in 1633 gebouwd en bestaat uit vier tempelhoven, waarvan een op het eilandje in het meer staat. Daarna zijn wij op een plaatselijk markt in Candikuning geweest.

4 opmerkingen:

Gabriella zei

Wat lekker, zeg!!!

nana zei

genieten dus nog even...thuis weer zelf achter het fornuis....

LOYOYA'S KITCHEN zei

Jammie ik geniet helemaal met jullie mee :). Geniet van jullie vakantie.

Caesar zei

Mocht je je eigen bebek uitzoeken?
Donald Bebek zal hier niet zo blij mee zijn.
En, welkom thuis!!!