- 1 kilo aardappels
- zout en peper
- 2 kleine stronken broccoli
- 1 potje semi-zongedroogde tomaatjes (180 g)
- 150 g Griekse feta
- flinke klont boter en een beetje melk
Bereiden:
1. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze gaar en maak intussen de broccoli schoon en snijd in roosjes.
2. Voeg de broccoli de laatste 4 - 5 minuten toe aan de aardappels en kook alles gaar.
3. Laat intussen de zongedroogde tomaatjes (zelf vind ik de semi-zongedroogde de lekkerste) uitlekken en snijd ze wat kleiner. Snijd de feta in blokjes.
4. Giet de aardappels en de broccoli af, stoom ze even droog en stamp alles grof, met een klontje boter en een beetje warme melk. Meng de zongedroogde tomaatjes er doorheen en breng op smaak met zout en peper.
5. Verdeel de feta over de stamppot en serveer.
Bron "Foodies", januari 2011
Lekkere combinatie en zeer eenvoudig en snel te maken. Ik zag het recept in de Foodies en ook op het blog van Mineke culinair.
3 opmerkingen:
speciale combinatie. ;-)
hoi caroline,
we gaan het nu eten, hopelijk is het lekker.
groetjes fleur en angelica
Meer dan lekker, was het recept kwijt en ga het vandaag weer eens maken, smullen !
groeten José
Een reactie posten