maandag 18 april 2011

Vakantie: van Brazilië naar Amsterdam


De komende drie weken geen posts van  mij, wij gaan namelijk op vakantie en er gaat dit keer geen computer mee. Morgenochtend vliegen wij van Schiphol naar Sao Paolo, schepen de volgende dag in in Santos en maken dan een trans-Atlantische oversteek naar Amsterdam. Onderweg doen wij verschillende havens aan en zijn daar dan de hele dag om de steden te bekijken. Het fijne van cruisen is: dat je maar één keer je koffer uit hoeft te pakken en elke ochtend in een andere plaats wakker wordt, je hotel reist met je mee. Bij deze cruise hebben wij ook heel wat zeedagen (o.a. van Recife naar de Kaapverdische eilanden 3 dagen en van de Kaapverdische eilanden naar Las Palmas 2 dagen en af en toe tussendoor nog een enkele dag), maar die komen wij wel door. Ik heb heel veel boeken bij me (e-reader) en het weer is hopelijk mooi onderweg, dus wij vermaken ons wel. Er wordt ook heerlijk gekookt aan boord, dus dat zit ook wel goed. Op het kaartje staat Amsterdam niet aangegeven, maar de boot vaart van Southampton naar Amsterdam. Amsterdam binnenvaren door de sluizen is al een geweldige ervaring. Als wij weer terug zijn, zal ik wat foto's van het eten aan boord plaatsen. Ik kan je nu al vertellen: dat wordt op dieet bij thuiskomst.
Tot over drie weken!

13 opmerkingen:

Es zei

Fijne vakantie! Klinkt fantastisch!

Liesbeth zei

Ik wil jullie een hele fijne vakantie toewensen. Ik wacht met geduld op foto's en verhalen. Geniet ervan, alhoewel ik niet bang ben dat dat niet zal lukken.

JoliGâteau zei

Wauw dat klinkt geweldig. Geniet er maar met volle teugen van!

T. zei

Fijne vakantie!!!!!!!!! Welke boot is het deze keer geworden???? Wat een heerlijke route, niets zo lekker relaxt als transatlantische oversteek. Ben jaloers :) wil ook bootje varen!
Groetjes Thea

T. zei

PS, varen jullie ook onder de brug bij Lissabon door? Dat is zo ontzettend mooi, fototoestel klaar houden, is geweldig!!

Caroline Brouwer zei

Bedankt voor alle reacties. T. wij gaan dit keer met MSC de "Opera". Bedankt voor de tip mbt Lissabon.

Lisa zei

Hele fijne vakantie, geniet ervan!
Veel groeten, Lisa

Pauline zei

Dat klinkt heerlijk Caroline. Hele fijne vakantie en en geniet er lekker van.

Groetjes Pauline

Annie zei

Fijne vakantie Caroline !
Behouden vaart !
Groetjes en tot ziens

Mineke zei

Geniet van de vakantie en het lekker eten!! Ik ben nu al benieuwd naar de food0foto's!

Liesbeth zei

Oh, wat een heerlijk vooruitzicht!!! Geniet er lekker van.
Groetjes Liesbeth.

de voc zei

Fijne vakantie Caroline !

Zorg ervoor dat u naar de kerkers in Amsterdam en zien de voc attractie.

Behouden vaart !

Judith zei

Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad, maar vind het ook wel leuk als je weer thuis komt.... want ik mis je recepten! Kijk namelijk elke dag wel even om te kijken of je weer wat hebt geplaatst:)