- 250 gram aardbeien
- 2 avocado's
- 250 gram gemengde sla
- handvol geroosterde amandelsnippers
- 150 g feta, in stukjes
- handvol munt
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel rode balsamico-azijn
- peper en zout
Bereiden:
Verdeel de sla over vier borden. Schil de avocado, snijd in stukjes, de feta in blokjes en de aardbeien doormidden en verdeel over de sla. Maak de dressing en druppel over de salade, bestrooi met de geroosterde amandelsnippers en de munt blaadjes. Serveer met stokbrood.
Omdat ze vandaag een dag met Tropische temperaturen voorspellen, een herhaling van een van mijn lekkerste zomerse salades. Ik heb een zak jonge bladsla melange van AH genomen. Voor de dressing heb ik een heerlijke aardbeien-azijn en citroen-olijfolie van Oil &Vinegar gebruikt.
1 opmerking:
Lijkt me 'n heerlijke salade & ideaal voor warme dagen inderdaad.
Een reactie posten