maandag 29 april 2013

K(r)oningsbrood van Levine


Vrijdag kwamen er op de  Facebookpagina  van "Uit de Keuken van Levine" allerlei foto's voorbij van een Kroningsbrood dat Levine aan het maken was. Zaterdagochtend zou zij het recept op haar blog posten.
Toen ik het recept zaterdag zag en bijna alle ingrediënten in huis had, behalve de spijs, maar dat was zo gehaald, besloot ik het zondag te gaan maken. Met de Kerst had ik de Kerststol van haar al gemaakt, dus dit durfde ik wel aan. En zoals zij schrijft is het weer eens iets anders dan de oranje tompoucen.
Het smaakt héérlijk - het zit een beetje tussen een kerststol en een cake in - en je kunt dit recept voor elke gelegenheid maken. Het recept vind je hier.

Vandaag 29 april bestaat mijn blog 3 jaar. Toch wel iets om even bij stil te staan en al mijn volgers en lezers te bedanken voor de vele bezoekjes en alle leuke reacties.

Ik wens iedereen een mooie zonnige troonswisseling op 30 april!16 opmerkingen:

Judith zei

Ziet weer goed uit, die Wup maakt het helemaal af:) Heerlijk, al die oranje baksels. Gefeliciteerd met je derde verjaardag:) Vooral lekker doorgaan!! Fijne dagen!
Groetjes, Judith

Marja zei

Gefeliciteerd met 3 jaar bloggen. Ik kijk dagelijks even op je blog, dus hopelijk komen er nog vele jaren bij! Wat is het kroningsbrood lekker hè, ik heb het gisteren ook gemaakt. Erg leuk om te doen en een traktatie om op te eten ;-)

Brenda (Kookt) zei

Drie jaar alweer, wat goed zeg! De tijd vliegt vast voorbij :-)
Geniet van je verblogdag, Groetjes Brenda

qm zei

3 Jaar, van harte gefeliciteerd, en dat er vele blogjaren mogen volgen...

ymme zei

gelukwensen voor 3 jaar bloggen.
Weer een heerlijk gebak.
groetjes

Anoniem zei

Hey Caroline,

Geweldig dat deze prachtige blog al weer drie jaar bestaat. Ga vooral (en natuurlijk ook Johan) zo lekker door voor al je fans.

Gr Sylvia

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van jouw blog!!! Ik hoop dat je nog heel veel jaren hiermee door zal gaan. Jouw recepten zijn altijd zo inspirerend en leuk dat je jouw eigen ervaringen en bevindingen er bij staan. Zelfs als wij op vakantie zijn (wij zijn net terug van vakantie) kijk ik minstens om de 2 of 3 dagen of er een nieuw recept staat. En vaak is dat ook zo. Dit koningsbrood lijkt mij heerlijk en dat ga ik zeker maken.
hartelijke groet van Siesie

Mickey zei

Alweer 3 jaar! Ben zelf nog maar pas begonnen dus vindt dat erg knap hoor! Maar mag hier graag komen want je recepten inspireren me enorm om lekker aan de slag te gaan in de keuken.
Dit koningsbrood ziet er ook weer heerlijk uit! Een fijne dag morgen!

Jeanne zei

Gefeliciteerd Caroline met 3 jaar bloggen.
En je hebt weer een heerlijk recept geplaatst
Fijne kroning`s dag

Marion Blogt zei

Gefeliciteerd Caroline! Ik hoop dat je nog lang door gaat met je prachtige blog.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je blog Caroline. Ik vind je blog zeer inspirerend en kijk er bijna iedere dag wel even in. Zo veel leuke recepten! Ik hoop nog lang van je te kunnen genieten.

vriendelijke groet, Jolanda

Caroline Brouwer zei

Iedereen ontzettend bedankt voor de lieve reacties. En ik ga zeker door.
groeten, Caroline

Maxime zei

Gefeliciteerd met je blog vol met lekkere recepten :) Ik kijk dagelijks op je blog, er staan echt enorm veel lekkere recepten op!

Monique zei

Hoi Caroline,
Gefeliciteerd met alweer 3 jaar bloggen!

Groetjes,
Monique

Vizzzzz zei

Ziet er goed uit zeg!

Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan, volg je nog maar kort. maar heb al veel lekker (vegetarisch) voorbij zien komen.

Groetjes Viviane

Anoniem zei

Hoi Caroline, gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag. Ik kijk graag op je blog en maak regelmatig je recepten. Zo ook deze. Bedankt en nog vele leuke blogjaren.

Groetjes Mkenzie