donderdag 31 mei 2012

De winnaar van het Foodblogevent mei 2012 is.....

Wat hebben jullie allemaal enthousiast gereageerd: maar liefst  63 inzendingen kreeg ik! Van veel bloggers zelfs twee inzendingen en van één zelfs drie! Elke dag was het weer een verrassing of er een nieuwe inzending was en wat voor recept. Met al de recepten die jullie gestuurd hebben kom je de dag wel door. Voor het ontbijt: aardbeienpannenkoekjes of een beschuitje met aardbeien.Voor de koffie: één van de lekkere aardbeientaarten of eenpersoons gebakjes. Voor de lunch: één van de frisse aardbeiensalades. Een overheerlijke aardbeiencheesecake voor bij de thee, tussendoor nog een aardbei-citroenijsje. Een cocktail rosini of aardbeiencocktail om 5 uur, met een heerlijk crostini met geitenkaas en aardbeiensambal of een aardbei-amuse. Voor het diner: vooraf een salade, een gazpacho fresones of een risotto met aardbeien. Als hoofdgerecht zalm met aardbeien en natuurlijk de nodige desserts om uit te kiezen. Dan als afsluiter nog een lekkere espresso met een heerlijke aardbeienbonbon of een aardbei biscotti. En 's avonds nog even een aardbei in chocolade gedompeld met pistachenootje (voor als je nog trek in een aardbei mocht hebben)! En als je eens wat te vieren hebt bestel je de Klassieke Fraisier bij Jacky's Bakery. Of eens geen zin om zelf te koken, neem contact op met "Flince" voor een diner aan huis.

Allemaal héérlijke recepten, waarvan ik er heel veel van zal gaan maken. Alle inzendingen vind je hier.
Toch kan er maar één de winnaar zijn. Slapeloze nachten heb ik ervan gehad, het was heel erg moeilijk om een keuze te maken; wie moet het worden? Pas één van de laatste dagen was ik eruit.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor:

Kelly van "Kell's Kitchen" met haar recept :

Mini  Strawberry cheesecakes

Gefeliciteerd Kelly! Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als ik en heel veel succes!

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en  heerlijke inzendingen. Ik vond het heel leuk om de host te zijn en ook geweldig om weer zoveel nieuwe blogs te leren kennen, ik blijf jullie allemaal volgen. Wat zijn er al veel foodbloggers in Nederland èn België niet te vergeten, want ook die hebben massaal gereageerd!

21 opmerkingen:

Margriet zei

Dat ziet er inderdaad schitterend uit. Van harte gefeliciteerd Kelly! :)

Moran zei

Terecht heel mooi receptje!

Fatima SafranaArgana zei

Haha, Kelly stond bij mij ook op nummer 1. Een toetje die ik graag eens wil gaan maken.
Dus Kelly van harte en heb al zin in het volgende event.

De rest van de foto's zagen er ook belachelijk lekker uit!

gr. Fatima

kookgekwilma zei

Gefeliciteerd Kelly! Het ziet er ook fantastisch uit!!!!

Antoinette Coops zei

Hartstikke goed Kelly, gefeliciteerd! Caroline, bedankt voor de manier waarop je het foodblog event weer helemaal op de kaart hebt gezet! Saluti!

Fragrances zei

Gefeliciteerd, een terechte winnares! Ziet er ge-wel-dig uit!

Uit Pauline's keuken zei

Gefeliciteerd Kelly, het is een prachtig dessert! Caroline ik moest nog even aan je denken, het is lastig kiezen uit zoveel lekkere dingen! Je hebt het goed gedaan ;)

Brenda (Kookt!) zei

Gefeliciteerd Kelly!
(ben nu al benieuwd naar het thema van de maand juni ;-))

Photo-copy zei

Heel leuke keuze!

Eetlust zei

Gefeliciteerd Kelly, het ziet er zeer uitnodigend uit :) Succes met het verzinnen van het nieuwe thema maar eerst even genieten van dit succes!

Kelly @ Kell's Kitchen zei

YAY! Wat ontzettend leuk!!

Dank je wel dat je mijn Mini Strawberry Cheesecakes hebt gekozen - gelukkkig kun je nu weer lekker slapen ;-)

Bedankt voor jullie lieve felicitaties!

Ik ga maar eens brainstormen over 'n leuk & lekker thema... Zou leuk zijn als jullie weer zo massaal meedoen ;-) Wordt wel lastig het aantal van 63 inzendingen te overtreffen... wow, echt ongelooflijk: goed gedaan!

Liefs,

Kelly

Nell Nijssen zei

Helemaal terecht. Ik volg Kelly al tijden en haar patisserie ziet er altijd zo schattig uit. Mooi afgewerkt ook, zoals het een heuse patissier betaamt. Gefeliciteerd Kelly! En Caroline nogmaals dank voor je tomeloze ambitie

Jeanne zei

Gefeliciteerd Kelly met je winnende recept
Heerlijk, moet dat echt gauw eens maken.
Caroline wat heb je een werk eraan gehad....
Maar was heel leuk om dit event te volgen en mee te doen.
Groetjes

Rachel (Cakies) zei

Om uit zoveel inzendingen een winnaar te kiezen lijkt me inderdaad super moeilijk! Maar wel een mooie winnaar hoor. Het ziet er echt super lekker uit, maar ja, dat zagen de andere receptjes ook ;-D

Felicitaties voor de winnares!

Ik ben benieuwd naar de komende Foodblog Events, het is voor mij iets nieuws, ik blijf het nog wel even volgen en doe misschien zelf ook en keertje mee!

Kim zei

Yum!!! ziet er heerlijk uit.

Gefeliciteerd Kelly :)

paula zei

gefeliciteerd.......
ziet er heerlijk maar ook heel mooi uit.......
succes....

Marian zei

Gefeliciteerd Kelly! Je verdient het!

Goeie keuze Caroline en super dat je zoveel inzendingen hebt gekregen, het was dan ook een heel leuk thema!

Groetjes,
Marian

gereon_DL zei

Gefeliciteerd beste winnares Kelly

Maar.... HULDE en dank aan Caroline voor de organisatie in mei van het foodblogevent. Ben benieuwd wat het volgende thema wordt

Gereon

Manon zei

Gefeliciteerd Kelly, de mini cheesecake ziet er prachtig uit. En petje af voor Caroline. Zoveel inzet en enthousiasme. Je kunt wel een all-inclusive aardbeienhotel beginnen, zoals je alle recepten verwoord.

Martine zei

Gefeliciteerd Kelly, een zeer verdiende eerste plaats.
Caroline: wat een prestatie om zoveel inzendingen bij elkaar te krijgen! Ik heb weliswaar niet meegedaan door gebrek aan inspiratie, maar ik heb wel genoten van alle resultaten.

Femke (Smaakmaakster) zei

Nogmaals dank voor het hosten en van harte, Kelly!