- 100 gram cherrytomaten aan de tak
- 200 gram doperwten uit de diepvries
- 50 g waterkers
- 2 el groentebouillon
- 2 lente-uitjes, in dunne plakjes
- 2 x 125 g kabeljauwfilet
- 1 el bloem
- olijfolie
Bereiden:
1. Verwarm de oven op 200' C. Roosterde tomaatjes 10 minuten tot ze een beetje beginnen open te barsten. Kook de doperwten en voeg de waterkers op het laatst 1 minuut toe. Giet af en doe weer terug in de pan en voeg de bouillon en de lente-uitjes toe. Voeg zout en peper toe en pureer ze in de blender en verwarm ze weer voor het serveren.
2. Haal de vis door de bloem waar je zout en peper aan toe hebt gevoegd. Verwarm in een anti-aanbak koekenpan de olijfolie en bak de kabeljauw 2-3 minuten aan iedere kant. Serveer de vis met de doperwtenpuree en de cherrytomaatjes.
2 opmerkingen:
Heerlijk! Dit ga ik een keer maken! :D
O die ziet er inderdaad ook heerlijk uit! (moest het natuurlijk meteen even opzoeken.. :))
Een reactie posten