zondag 9 mei 2010

Moederdag

Voor moederdag had Marlous ons uitgenodigd om te komen eten. Ze heeft speciaal voor ons dit menu gemaakt.
Wat boffen wij toch met een dochter die koken als hobby heeft.
Marlous het was allemaal fantastisch lekker en zag er ook nog eens heel mooi uit.
Als voorgerecht had zij gemaakt: Sarimsakli yogurtlu havuç köftesi (wortelkroketjes met yoghurt - knoflooksaus)
Als hoofdgerecht: Yogurtlu kebap (Köfta kebabs met tomatensaus en yoghurt - knoflooksaus)
Daarbij Yogurtlu çam fistikli ispanak (spinazie met pijnboompitten en yoghurt) en nog Turkse rijst.
En als dessert een verrukkelijke witte chocolade cheesecake met bosvruchten. Waarvan het recept hieronder staat.
Marlous het was top! Heel erg hartelijk bedankt.

4 opmerkingen:

Karin zei

Tips en suggesties voor Jacqueline, misschien?
Het ziet er lekker uit, 'n fijn moederdag geschenk.

Caroline Brouwer zei

Als Jacqueline de Turkse recepten wil hebben, zal ik ze wel plaatsen.

nana zei

hahaha..heel graag....ik ben weer helemaal verwend in Istanbul...wat is het eten daar toch lekker..
leuk je eigen blog...

Caesar zei

Wat grappig, die wortelkroketjes!
En de rest ziet er ook verrukkelijk uit!
Jij boft inderdaad Caroline.
En fijn, dat JB er ook bij was voor de foto's.